Mørklægningsgardiner med skinner er den absolut bedste gardinløsning til soveværelset. Hvis de bliver leveret i kassette, slutter de helt tæt og giver mørke.

Verdensklasse modellen inden for mørklægning er mørklægningsgardiner med skinner leveret i kassette. De slutter helt tæt og giver 100% mørke. Det er en forudsætning for den mest optimale søvn uden forstyrrelser.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder blandt andet elegante rullegardiner på denne facon. De findes som intelligent gardiner, der kan betjenes elektrisk eller manuelt.

Få et kig ind i vores gardin univers ved at bestille en rullende gardinforhandler. Det gøres enkelt, nemt og bekvemt ved at ringe 71 96 98 71, udfylde kontaktformularen eller bestille online.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af mørklægningsgardiner med skinner i mange flotte farver og motiver.

Har du en hjemmebiograf

Bliver du dagligt generet i din computerskærm af solens stråler? Har du svært ved at se din yndlingsfilm pga. stærkt sollys? Skab din egen hjemmebiograf ved at investere i mørklægningsgardiner med skinner i kassette til din stue. De er en diskret og holdbar løsning. Mørklægningsgardiner med skinner giver bedre indeklima og dermed et godt arbejdsmiljø. Det er derfor en fremtidssikret gardinløsning.

Vores kollektion består af smukke og funktionelle gardintyper, der passer perfekt til enhver nordisk stil. Mange af gardinerne leveres desuden med eller uden mørklægning og i spændende motiver samt et hav af farver.

Gardinbussen-prisgaranti har noget for enhver smag og pengepung. 

Mørklægningsgardiner med skinner i kassette giver 100% mørke og er derfor ideelle til børneværelset.

Vi har altid tid til dig.

 

Vores erfaring viser hvor vigtigt, det er at tage sig tid til at lytte til kundens personlige referencer. Kun på den måde bliver resultatet det bedste. Du kan glæde dig over altid at være i centrum og få dækket dine gardin behov.

Gardinbussen-prisgaranti leverer individuelle gardinløsninger til individuelle mennesker.

En og samme dygtige gardinmontør tager sig af alt det praktiske fra opmåling til montering af dine nye mørklægningsgardiner med skinner.

Vores arbejde er i højeste kvalitet og service. Det gælder også vores priser. Gardinbussen lover prisgaranti på alle varer og 5% yderligere rabat, hvis du skulle finde samme gardiner billigere et andet sted.