Vil du have 100% mørke til din hjemmebiograf eller soveværelse, er mørklægningsgardiner med sidelister noget af det bedste vi kan tilbyde

Vil du have et 100 procent mørkt rum til din hjemmebiograf, soveværelset eller børneværelset, er mørklægningsgardiner med sidelister, noget af det bedste vi kan tilbyde. De kan installeres i kassette, så heller intet lys slipper igennem foroven.

En professionel gardinekspert fra Gardinbussen-prisgaranti måler dine vinduesrammer op og derefter bliver gardinerne syet på mål. Dine mørklægningsgardiner med sidelister bliver monteret, så du får et smukt slutresultat.

Ring 71 96 98 71 og bestil et besøg. Du kan også udfylde kontaktformularen eller booke online døgnet rundt. Kundemødet er gratis og uforpligtende.

Book tid online

Gardinbussen-prisgaranti kommer på gratis hjemmebesøg. En dygtig gardinkonsulent rådgiver dig , så du får de bedste mørklægningsgardiner med sidelister.

Skab et flot mørkt rum

Mørklægningsgardiner findes i mange forskellige typer og variationer til ethvert vindue. Du kan rolig tænke dem ind i din indretning, da de fås som elegante plissègardiner, æstetiske stofgardiner eller minimalistiske lamelgardiner. De kan bestilles i mange nuancer og moderne motiver. Alt efter hvilket behov du har, kan mørklægningsgardinerne variere i dækningsgrad. Det afhænger blandt andet af vævninger og typer.

Mørklægningsgardiner med sidelister i kassette er den optimale løsning til fuld mørke. Ved at vælge rullegardiner med mørklægning skabes et klassisk og dekorativt nordisk look. De kan kombineres med florlette stofgardiner i sarte farver for at fuldende boligens indretning.

En dygtig gardinkonsulent står parat med innovative og inspirerende ideer.

Mørklægningsgardiner med sidelister sys pr mål, derved får du den bedste dækning.

Mørklægningsgardiner til en god pris

Gardinbussen-prisgaranti har service, kvalitet og priser som ingen andre.

Vi giver dig prisgaranti. Hvis du mod al forventning skulle modtage et tilbud på samme gardiner og service ved en anden gardinforhandler, matches prisen og du får 5% rabat oven i købet.

Vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot. En tilfreds kunde skriver:

”Vi har oplevet en rigtig fin service og god kommunikation. Vi er meget tilfredse, kun det bedste herfra.”

Vi glæder os til at høre fra dig.