Mørklægningsgardiner i skinner er en genial løsning for at skabe et helt mørkt rum.

Er I lige blevet forældre og har svært ved at få det lille nye medlem af familien til at sove, når solen står højt på himlen? Så bare rolig. Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi markedets bedste mørklægningsgardiner i skinner. Leveres de i kassette kan I være sikre på, at rummet forbliver mørkt og har den ideelle temperatur. Dermed har I skabt de bedste betingelser for guldklumpen. 

Livet for nybagte forældre kan være stressende og indebære en travl hverdag. Gardinbussen-prisgaranti letter byrden, så I kan nyde hinanden. Book et hyggeligt lille besøg af en rar gardinkonsulent, der ved hvad han laver. 

I bestiller ganske enkelt ved at udfylde kontaktformularen, booke os online eller på telefon 71 96 98 71.

Book tid online


Er du i tvivl om hvilke mørklægningsgardiner i skinner du skal vælge, så lad en kompetent gardinkonsulent hjælpe.

Mørklægningsgardiner i skinner til alle behov

Bor du i en storby, hvor der er altid gadebelysning og generende trafiklys? Er du træt af naboernes nysgerrige blikke? Eller har du natarbejde og brug for at sove i dagtimerne? 

Så bestil mørklægningsgardiner i skinner og kassette. De giver dig fuld kontrol over lys og mørke. 

En flot variant kan være rullegardiner i et smukt motiv og farve, som f.eks. en sart rosa. De kan tilføre rummet lethed, elegance og fylder minimalt. 

Er dit behov derimod at kunne regulere lysindfaldet, behøver du måske ikke at købe mørklægningsgardiner i skinner, men kan derimod f.eks. vælge lamelgardiner med mørklægning. De kan justeres i forhold til solens generende stråler med et enkelt træk.

Et andet populært gardin er plisségardiner i up and down modellen, som kan placeres på vinduet, hvor du ønsker. 

Gardinbussen indeholder en bred og smuk vifte af mørklægningsgardiner.

Flotte farverige mørklægningsgardiner i skinner er en super ide til børneværelset. Få et indblik i vores kollektion ved at booke en gardinbus.

Pris og tillid

Gardinbussen-prisgaranti vægter service, pris og tillid højt. Det ved vores tilfredse kunder, derfor kan du også læse følgende anmeldelse på Trustpilot:

“Fantastisk service. Booking af første besøg var nemt og god service på telefonen. Det samme var første besøg, hvor jeg fik super råd og vejledning… Prisen var rigtig god og jeg tog beslutning med det samme fordi tilliden, prisen og løsningen matchede mit behov.”

Udover den gode service lover vi også prisgaranti på alle produkter, samt 5% ekstra rabat.