Leder du efter mørklægningsgardiner der slutter tæt og som passer perfekt ind i din boligs indretning? Så bestil Gardinbussen-prisgaranti i dag.

Det kan være en jungle at finde rundt i hvilke mørklægningsgardiner der slutter tæt. Er det kun sorte kedelige rullegardiner der dur? 

Få et besøg af en faglig kompetent gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti. Det er ganske gratis og uforpligtende at få et tilbud på netop dine vinduer. 

Du kan få mørklægningsgardiner der slutter tæt og som passer ind i din indretning. Udvalget er stort og Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at besøge dig på din adresse. Vi kører i hele Danmark til private og firma adresser.

Book tid online


Flotte mørklægningsgardiner der slutter tæt til køkkenet kan være prikken over i´et i dit køkken.

Mange mørklægningsmuligheder

Rullegardiner i kassette med sideskinner er de mørklægningsgardiner, der giver mest mørke. De giver desuden en noget bedre rumtemperatur, da de holder varme eller kulde ude. 

Andre populære mørklægningsgardiner er plisségardiner. Her slipper lidt lys ind og det skaber en flot effekt. 

Er behovet derimod at skærme af for solens generende stråler når der arbejdes, kan lamelgardiner med mørklægning være løsningen. 

Alle mørklægningsgardiner fås i tidens farver og med smukke motiver. 

En faglig, dygtig gardinkonsulent rådgiver dig, så dine nye mørklægningsgardiner bliver funktionelle og falder flot i med din boligs stil.  

Få en gardinbus hjem til dig ved at booke online, udfylde kontaktformularen eller på telefon 71 96 98 71.

Få de yndigste mørklægningsgardiner der slutter tæt til børneværelset, som pynter om dagen og skærmer for al lyset, når dit barn skal sove.

Prisgaranti på mørklægningsgardiner

Vi er stolte af at kunne præsentere vores prisgaranti. Den sikrer, at du kan regne med at få Danmarks bedste gardiner til de bedste priser. Får du et billigere tilbud på mørklægningsgardiner hos en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver ovenikøbet 5% i rabat. 

Gardinbussen-prisgaranti leverer ikke kun mørklægningsgardiner, der slutter tæt. Vi har gardinløsninger til alle vinduestyper. Der findes gardiner til alle vinduer. 

Vi ser frem til et godt samarbejde.