Skal der være ro i soveværelset eller helt mørkt i børneværelset så køb et mørklægningsgardin hos Gardinbussen-prisgaranti.

Danske sommernætter og lyse morgener hvor fuglene synger er dejlige, når det er weekend og sommerferie. I hverdagen kan det dog frarøve dig din søvn. Et mørklægningsgardin kan gøre hele forskellen for dig og dit søvnbehov.

Book et rullende showroom til din adresse. En gardin specialist fra Gardinbussen-prisgaranti er klar med innovative ideer, lytter til dine tanker og medbringer mange gardinprøver. Han klarer alt det praktiske lige fra opmåling til montering. Du får Danmarks bedste og flotteste mørklægningsgardin.

Book tid online


Har du brug for at lukke lyset ude midt på dagen og se din yndlingsserie så køb et mørklægningsgardin.

Få dit yndlings gardin med mørklægning

Ud fra vores store sortiment kan du vælge dit foretrukne gardin, mange flere end du regner med fås som mørklægningsgardin. Du behøver ikke at gå på kompromis med din indretning og boligens øvrige helhed, fordi du køber mørklægningsgardiner. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder et hav af farver og stilarter, der matcher udtrykket i din bolig. Et klassisk valg er rullegardinet i al sin enkelthed. Det kan monteres i kassette med sideskinner, så intet lys slipper ind.

Til et ovenlysvindue i soveværelset kan et elektrisk plissègardin være en smart løsning. Det kan betjenes uden, at du behøver at rejse dig fra sengen via stemmestyring, telefon eller fjernbetjening. 

Mulighederne for et mørkt hjem er talrige.

Et mørklægningsgardin fås i mange typer, flotte farver og mønstre.

Vi står parate

Book en gardinbus til din dør. Gør det online, via kontaktformularen eller på 71 96 98 71 – vi glæder os til at høre fra dig.

Gardinbussen-prisgaranti har stærke priser på kvalitets gardiner. Desuden har vi en helt særlig ordning, den hedder prisgaranti. Vi matcher prisen og giver 5% ekstra rabat, hvis du får et lignede tilbud fra en anden gardinforhandler.

Hos os kan du være sikker på ekstrem god service og du vil altid blive mødt med et smil.