Mørklægningsgardin velux er en god måde at skabe et bedre inde klima og mere mørke i dit rum.

Er du træt af solens generende stråler de tidlige sommermorgener eller kan det yngste medlem af familien ikke falde i søvn til sin eftermiddagslur? 

Gardinbussen-prisgaranti rykker gerne ud og hjælper med mørklægningsgardin velux. Du har utallige muligheder for at skabe dit helt unikke velux vindue. Kombiner typer, farver og mønstre, så de matcher resten af boligens vinduespartier.  

Har du overvejet et up and down plisségardin eller en stilren persienne med mørklægningsgardin velux? Det er to oplagte muligheder til køkkenet, bryggerset eller stuen. Du kan selv helt enkelt justere gardinet, så du får det rette lysindfald. Et rullegardin i kassette med sideskinner er en af de bedste løsninger til at skabe ro og mørke i soveværelset.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har helt sikkert det mørklægningsgardin velux du leder efter.

En faglig oplevelse

En kompetent fagmand kommer på kundebesøg i dit hjem og vurderer hvilke type mørklægningsgardin velux, der vil passe bedst. Gardinkonsulenten tager nøjagtige mål. Derefter bliver gardinet skræddersyet hos leverandører, som garanterer top kvalitet. Det færdigsyede mørklægningsgardin velux bliver monteret, så det hænger smukt. Alt dette sikrer dig en helt unik kundeoplevelse. 

Gardinbussen-prisgaranti har et unikt tilbud til alle kunder, da vi giver prisgaranti. Findes samme mørklægningsgardin velux til en bedre pris, matcher Gardinbussen prisen og giver 5% i rabat.

Mørklægningsgardin velux findes i et hav af farver og mønstre.

Har du yderligere spørgsmål

Vi sidder klar på telefon 71 96 98 71 mellem 8-17 alle hverdage. Du kan derudover også booke et gratis kundemøde online eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at hører fra dig og dine vinduer. 

Leveringstiden ved Gardinbussen-prisgaranti er minimal. Vi gør os umage for at levere hurtigst muligt, men det kommer selvfølgelig an på gardintypen og årstiden. 

Vi kører i hele Danmark.