Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi et flot og farverigt udvalg af mørklægningsgardin velux vindue.

Hvordan ser dit velux vindue ud? Hvor højt er det placeret? Hvordan vender det i forhold til solen? Det er alle faktorer, man må tage hensyn til, når der skal vælges et mørklægningsgardin velux vindue. 

Vores rullende showroom kører i hele Danmark og står parat med råd og vejledning. En erfaren gardinmontør fremviser flotte gardinprøver til dit mørklægningsgardin velux vindue.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg i dag, så kommer vi hurtigst muligt. Det kan du gøre på telefon 71 96 98 71, booke online eller udfylde kontaktformen.

Vi glæder os til at se dine vinduer.

Book tid online


Der findes ikke kun en løsning til dit mørklægningsgardin velux vindue.
Der findes mange. Lad en dygtig gardinkonsulent guide dig.

Vi elsker velux vinduer

Det erfarne team hos Gardinbussen-prisgaranti klarer enhver udfordring og vi kan vores håndværk. Vi sætter en ære i at løse alle opgaver små som store på den bedste og flotteste måde. Der findes ikke kun en løsning til dit mørklægningsgardin velux vindue. En af dem er et dekorativt rullegardin i kassette med sideskinner, det sikrer dig et meget mørkt soveværelse eller børneværelse og dermed en god nattesøvn.

En anden mulighed er en enkel persienne i en mørk eller lys farve til badeværelset. Det kan give rummet et imponerende lysindfald f.eks. i en cremehvid farve med struktur.

Ovenlysvinduer er smukke og med det rigtige gardinvalg giver det boligen et roligt og dæmpet udtryk. Lad gardinkonsulenten guide dig.

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste priser på mørklægning velux vindue. de bliver desuden fremstilles i den bedste kvalitet.

Kun de bedste gardiner og priser

Vi har Danmarks billigste gardiner. Det kan vi sige med sikkerhed, fordi vi giver prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at skulle du mod forventning finde samme service og gardin hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver dig yderligere 5% rabat.

Desuden har vi rigtige gode gardinbus anmeldelser på Trustpilot.

Gardinbussen-prisgaranti har gardinløsninger til både erhverv og private samt inden og udendørs.