Find et flot og funktionelt udvalg af mørklægningsgardin til velux vinduer hos Gardinbussen-prisgaranti.

Hvilket mørklægningsgardin til velux søger du? Hvilken boligtype skal det hænge i? Hvilken stil skal det matche? Gardinbussen-prisgaranti er klar med support og kyndig vejledning.

Vi kommer naturligvis hjem til dig med et væld af gardinprøver. Hos Gardinbussen ved vi, hvor vigtigt det er at se gardinerne i det rigtige lys og sammen med din boligs farver.

Book derfor et gratis og uforpligtende kundebesøg. Book online hele døgnet rundt, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste priser på mørklægningsgardin til velux vinduer.

Vildt, flot mørklægningsgardin til velux

Et lyserødt mørklægningsgardin med et sjovt motiv kan være en god ide til børneværelset. Ved at bestille et rullegardin i kassette med sideskinner bliver rummet helt mørkt. 

Et mørkeblåt plissègardin til stuen givet et enkelt og stilfuldt udtryk. Det fås som en up and down model, hvor lysindfaldet let kan justeres, efter dine ønsker.

Gardinet produceres med eller uden snoretræk og som elektrisk mørklægningsgardin til velux. Dit hjem kommer til at stå knivskarpt.

Du vil møde den samme gardinkonsulent under hele gardin processen. Det giver tryghed, respekt og et fantastisk samarbejde.

Det kan være en jungle at finde det rigtige gardin til børneværelset. Vi har mørklægningsgardin til velux i flotte farver og sjove mønstre.

Velux gardin til en favorable pris

Med et velux gardin tager du kontrollen over dit lys. Du skaber præcis den stemning, du har lyst til. Lys, mørke eller et enkelt solstrejf valget er dit.

Gardinbussen-prisgaranti har kort sagt de bedste priser og den bedste service i hele Danmark.

Vi giver dig og alle vores andre tilfredse kunder prisgaranti. Modtager du et billigere tilbud fra en anden gardinbus med samme høje kvalitet og service, matcher vi prisen og giver dig 5% rabat. Det er da en favorabel pris.

Vi kører til alle adresser overalt i landet både private og erhverv.