Find dit nye mørklægningsgardin til dør hos Gardinbussen-prisgaranti

Bliver din hjemmebiograf ofte forstyrret af solens generende stråler eller gadebelysningen? Vågner du før alarmen bipper i sommermånederne eller har du brug for en middagslur engang imellem?

Så er det en god ide at investere i gardiner med mørklægning. Langt de fleste gardintyper hos Gardinbussen-prisgaranti findes som mørklægningsgardiner. Det kan f.eks. være et stofgardin, foldegardin eller rullegardin. Vidste du, at der desuden fremstilles mørklægningsgardin til dør, hvad enten det er en terrassedør eller hoveddør?

Book tid online


Det rette mørklægningsgardin til dør kan gøre hele forskellen for stemningen i din stue.

Vores team står parate

Det er altid godt at spare med en fagmand, før man køber nye ting til boligen. Bestil derfor en kompetent gardinkonsulent fra vores team og få gode råd med på vejen. Besøget er helt gratis og uforpligtende. Du vil blive overrasket over vores store udvalg af mørklægningsgardin til dør. Det produceres i flere varianter og smukke farvenuancer. 

En flot mulighed kan være et diskret plisségardin i en lækker vævning, der fremhæver indretningen. En anden løsning er et rullegardin i en stærk farve monteret i kassette med sideskinner, som sikrer at intet lys slipper igennem.  

Vi sørger for opmåling af din dør og at gardinet bliver syet efter mål. Den samme dygtige gardinkonsulent kommer igen og hænger mørklægningsgardin til dør op.

Ved du ikke hvilket mørklægningsgardin til dør du skal vælge, så få et gratis og uforpligtende tilbud hos Gardinbussen-prisgaranti.

2 års garanti

Gardinbussen-prisgaranti giver ikke kun garanti på prisen, men også på gardinerne. Du vil modtage et garantibevis på 2 år sammen med dit færdigmonteret mørklægningsgardin til dør. 

Vores prisgaranti betyder ganske simpelt, at modtager du et tilbud på samme gardin, opmåling og montering til billigere penge, matcher vi prisen og giver dig 5% ekstra rabat. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 71 96 98 71 for at bestille en fremvisning eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan desuden booke online 24/7 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vores team står parate til at besøge dit hjem.