Hos Gardinbussen-prisgaranti syr vi dit nye mørklægningsgardin på mål, så det passer perfekt.

Et mørklægningsgardin på mål skaber bedre indeklima både for mennesker og planter. Det kan regulere lysindfaldet og derved lukke varmen inde eller ude alt efter årstiden. Det er derfor en smart gardinløsning til privat og erhverv. 

Gardinbussen-prisgaranti aflægger kundemøder på alle adresser i Danmark. En velforberedt gardinkonsulent giver dig eller dit firma den optimale rådgivning. 

Besøget er gratis og ganske uforpligtende. Det eneste du skal gøre er enten at booke online, ringe på telefon 71 96 98 71 eller at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Book tid online


Vi har et stort udvalg af gardiner som kan fungere som mørklægningsgardin på mål.

En stor variation

Skal du engang imellem gøre brug af visuelle hjælpemidler i konferencerummet eller undervisningslokalet, kan et mørklægningsgardin på mål være nyttigt. Du har muligvis ikke brug for total mørke, så derfor kan et plisségardin dække det behov. Det kan let reguleres og har et diskret look.

Er det svært for dig eller børnene at finde ro midt på dagen uden forstyrrende elementer, kan et flot rullegardin i kassette med sideskinner være det helt rigtige for dig og din familie. Det lukker alt lys ude.  

Gardinbussen-prisgaranti har mørklægningsgardin på mål til dit vindue, hvilket resulterer i et perfekt udseende. Vi har et bredt udvalg af typer, farver og strukturer i mørklægning.

Leder du efter dit nye mørklægningsgardin på mål til børneværelset, så læs her.

Bare rolig – vi måler op

Udover at give ekspertrådgivning måler en faglig, kompetent gardinkonsulent dine vinduesrammer nøjagtig op. Derefter monterer han det skræddersyede mørklægningsgardin på mål. Det bliver ikke flottere eller nemmere for dig. 

Husk vores prisgaranti, hvor vi matcher prisen på en lignende vare ved en anden gardinforhandler. Derudover gives 5% i rabat. 

På gensyn på din adresse.