Mørklægningsgardin i skinne er vores bedste bud på et gardin der slutter helt tæt og skaber helt mørke.

Er du typen, der kun kan sove i helt ro og mørke, så anbefaler Gardinbussen-prisgaranti, at du køber et mørklægningsgardin i skinne. Leveres det i kassette er det vores bedste bud på et gardin, der slutter 100% tæt og dermed giver fuldstændig mørke. 

Rullegardin varianten fremstilles i de smukkeste farvenuancer og lækreste tekstiler. Leder du efter et mørklægningsgardin i skinne til børneværelset, findes det også med sjove og kreative motiver.

Kollektionen er stor, varierende og innovativ. Du finder helt sikkert, de gardiner du står og mangler, om det er til inden eller udendørs brug. Det kan være en ny terrassemarkise, et panelgardin eller solfilm.

Bestil en super dygtig gardinfagmand til et gratis besøg på en hvilken som helst adresse i hele landet. Det tager kun 2 minutter.

Ring 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen nederst på siden eller book online. 

Book tid online


Bestil et gratis kundemøde og lad en kompetent gardinkonsulent vejlede dig inden du køber nyt mørklægningsgardin i skinne.

Vågn op frisk og veludhvilet

Videnskabelige undersøgelser har vist at mørke, ro og temperatur, spiller en stor rolle, når det kommer til søvn. Mørklægningsgardin i skinne og kassette kan opfylde de 3 betingelser. De rigtige gardiner giver nemlig et kulsort rum, bedre akustik og lukker varme eller kulde ude.

7-8 timers søvn i et optimalt soverum kan medvirke til, at du får mere energi i hverdagen.

Gardinbussen-prisgaranti prioriterer kyndig vejledning højt, da det er en vigtig brik i gardin processen. 

Gardiner skal være funktionelle, men samtidig passe ind i dit design. Gardinkonsulenten ved hvad der virker både i praksis, men også i indretningen. Han viser dig gardinprøver, så du kan se, hvilke farver der matcher dit interiør.

Bliv inspireret af de mange flotte gardintyper ved kundemødet.

Et flot og farverigt mørklægningsgardin i skinne i et flot mønster er perfekt til børneværelset. Leveres det i kassette gør det rummet kulsort.

Et troværdigt firma

Gardinbussen-prisgaranti har mange års erfaring og sørger for grundig træning til alle vores medarbejdere. Faglighed, service og kvalitet er nøgleord i vores gardin team.

Vi er et troværdigt firma, der holder hvad vi lover. 

Læs hvad en glad kunde skriver om os på Trustpilot: “Det er et yderst troværdigt firma, som man kan regne med i enhver situation. Mine allerbedste anbefalinger, hvor man får fantastisk hjælp af meget dygtigt og behageligt personale. TAK for en god og tryg kunde-oplevelse!”

Bemærk desuden at vi giver prisgaranti på alle gardiner. Findes samme vare og service billigere ved en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver 5 % rabat oveni.