Mørklægnings rullegardiner findes i mange farver og motiver der matcher din boligindretning.

Søvn i et veltempereret og mørkt rum er vigtigt, for at krop og sind kan trives. Mørklægnings rullegardiner kan imødekomme disse behov. Det er en praktisk og prisvenlig løsning til enhver boligtype.

Bor du i en lejlighed med en dejlig balkon eller i et hus med en flot have, kan rullegardiner let lukke solens varme stråler inde eller ude.  

Mørklægnings rullegardiner skræddersys, så de passer perfekt til din vinduesramme. Vi klarer opmåling og montering, så du kan bare glæde dig til en god nats søvn.

Book tid online


Mørklægnings rullegardiner kan give en flot effekt og være effektive i ethvert af boligens rum

Mørklægnings rullegardiner til alle rum

Til børneværelset er mørklægnings rullegardiner i kassette med sideskinner et fortrinligt valg. Her slipper ingen lys ind og børnene kan sove tidligt og stå sent op.

I soveværelset kan man med fordel kombinere funktionelle rullegardiner med æstetiske stofgardiner. Det skaber et hyggeligt og roligt rum.

Stuen er boligens hjerterum, hvor familiens samles om fjernsynet. Her kan rullegardiner skærme for generende lys og fylder minimalt i vinduesrammerne. 

Husk desuden at mørklægningsgardiner også fås i mange gardintyper som f.eks. lamelgardiner, plisségardiner, foldegardiner og stofgardiner. De fabrikeres i hele farveskalaen, så de matcher husets øvrige interiør. 

Mulighederne er uendelige og en gardin specialist fra Gardinbussen-prisgaranti kommer gerne på et gratis og uforpligtende besøg.

  

Få gode tips og ideer til dine nye mørklægnings rullegardiner hos Gardinbussen-prisgaranti.

En iderig gardinkonsulent

Når du booker en gardinbus, møder du en velforberedt og kreativ gardinkonsulent. Han medbringer gardinprøver og yder en top professionel rådgivning. 

Du bestiller nemt via telefon 71 96 98 71, ved at udfylde kontaktformularen eller booke os online. 

Hos os får du ikke kun god service, vi giver også prisgaranti. Får du mod forventning et lignende tilbud, matcher vi prisen og giver yderligere 5% ekstra i rabat.    

Gardinbussen-prisgaranti giver 2 års garanti på alle vores flotte kvalitets gardiner.  

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.