Hos Gardinbussen-prisgaranti findes du mørklægnings persienner i mange typer og farver.

Danskerne har i mange år været glade for persienner og mange har valgt dem som en del af indretningen i hjemmet. De er klassiske, elegante og funktionelle. Mørklægnings persienner tilpasses let ethvert skandinavisk design på grund af deres minimalistiske udtryk.

Gardinbussen-prisgaranti får syet gardiner udelukkende på mål. Det gør, at du altid kan finde mørklægnings persienner til alle boligens vinduer og døre. Persienner fremstilles i forskellige lamel tykkelser og materialer. Vi anbefaler brede lameller til store vinduer og smalle til mindre vinduespartier. 

Gardinbussen-prisgaranti kører til alle adresser i hele landet, både private og erhverv. 

Book tid online


Mørklægnings persienner fås i mange designs og typer, så de let kan tilpasses enhver bolig indretning.

Smukt persienne sortiment

Bestil en gardinkonsulent og få inspiration og gode ideer til dine nye mørklægnings persienner. Det gøres online, via kontaktformularen eller på telefon 71 96 98 71.

Gardinbussen-prisgaranti har et imponerende udvalg af flotte persienner i mange modeller.

Et godt og klassisk valg kan være brede, mørke lameller til stuens facade vinduer. De giver et eksklusivt udtryk og et strejf af luksus. En anden smart gardinløsning til de smalle vinduer kan være tynde lameller i en sart pastel farve. Det giver et lyst og let rum.

Persienne sortimentet hos Gardinbussen er super flot. Persiennerne findes i en smuk vifte af farver, så du kan altid finde nogle, der matcher farvetonen i dit hjem.

 

Mørklægnings persienner giver et smukt lysindfald og er lette at regulere.

Mørklægningsgardiner i mange designs

Gardinbussen-prisgaranti fremstiller kvalitetsgardiner til markedets bedste priser. Det kan vi sige, fordi vi giver prisgaranti. Modtager du et tilbud på samme gardiner og service hos en anden gardinbus matcher vi prisen og fratrækker 5% rabat. 

Det rullende showroom tilbyder desuden mange andre gardin varianter med mørklægning. For helt mørke anbefaler vi rullegardiner i kassette med sideskinner. De er et populært valg hos mange til børneværelset eller hjemmebiografen.

Skab hotel stemning i soveværelset med luksuriøse tunge stofgardiner med mørklægning. Kombiner gerne med lyse og lette stofgardiner til det helt rigtige look.

Gardinbussen-prisgaranti har desuden andre gardiner med mørklægning som f.eks foldegardiner og lamelgardiner.