Mørklægnings lameller er det ideelle valg til flotte store vinduespartier og er med til at skabe smukke kontraster i boligen.

Har du smukke store vinduer med flot udsyn, hvad enten det er i privatboligen eller på arbejdspladsen, kan stilsikre lamelgardiner fremhæve rummets elegance. De produceres med eller uden mørklægnings lameller i mange flotte farvenuancer. 

De betjenes på en let og enkel måde, som gør det nemt at regulere lysindfaldet. Solens stråler samt gadebelysning afskærmes effektivt, så de ikke generer.  

En erfaren gardinkonsulent måler nøjagtigt op, så de hænger helt perfekt og smukt i dine vinduesrammer. På samme kundebesøg rådgiver og præsenterer han dig for vores brede sortiment af forskellige gardintyper, heriblandt stofgardiner, plisségardiner, foldegardiner og rullegardiner. De fås alle med mørklægning.

Book tid online


Mørklægnings lameller er et smukt valg hvis du ikke vil have 100 procent mørkt rum.

Gardinet med de mange muligheder

Lamelgardiner kan bruges til mange formål. De kan skabe privatliv, lukke dagslyset ude og understrege boligens lys. Mørklægnings lameller er ideelle til stuen, konference- eller undervisningslokalet. Lamelgardiner er en af de bedste muligheder for selv at tage kontrol over lysindfald og nysgerrige blikke. 

De skræddersys, så de passer enhver vindues facon og er derfor et oplagt valgt til atypiske vinduesrammer. De tager sig godt ud i panoramavinduer, skyde- og terrassedøre, da de efterlader et eksklusivt udtryk. 

Oplev selv lamelgardinets mange muligheder og flotte effekter, når Gardinbussen-prisgaranti lægger vejen forbi din adresse.

Book online, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71, så kommer vi på et tidspunkt der passer dig.

Mørklægnings lameller fås i forskellige, vævninger og farver, så de passer til ethvert hjem.

Fremragende anmeldelser

“Høflig, god kommunikation, leverance før tid, opsat som lovet og i den kvalitet som forventet. Super-duper!”, sådan lyder en af mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti plus 5% i rabat på alle vores produkter. Det vil sige, at finder du samme produkt og service, matcher vi den pris, samt garanterer dig 5% ekstra rabat. Det kalder vi god service. 

Vi ser frem til at besøge dig eller dit firma overalt i Danmark.