Et mørklægnings gardin kan skabe ro, tryghed og et bedre indeklima.

For at få en god nats hvile er det vigtigt med mørke og en god temperatur i soveværelset. Vidste du, at et mørklægnins gardin kan meget mere end bare at skabe mørke, det kan også give et bedre indeklima og være en vigtig brik i indretningen.

De findes i mange varianter, designs og kan kombineres med andre flotte gardiner.

Du behøver ikke at gå på kompromis med nordisk living.


Et mørklægnings gardin fås til alle boligens rum i mange varianter og farver.

Gardiner i flere lag

Gardiner er kommet for at blive og de må gerne blive set i boligen. Vælg to slags gardiner for at skabe dybde, kontrast og funktionalitet.

Luksuriøse, bløde stofgardiner i en varm farve kombineret med et dekorativt rullegardin kan udtrykke en smuk effekt. Begge typer fås både som mørklægnings gardin og almindelig, så du selv kan regulere lysindfaldet.

Et mørklægnings gardin kan afskærme for solens og månens stråler, virke støjdæmpende og give privatliv.

Gardinbussen-prisgaranti ved, at det kan være svært at vælge det rette gardin. Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende kundebesøg på din bopæl af vores fremragende gardinkonsulent.

Han klarer vejledning, opmåling og montering, du skal blot booke et møde. Det kan gøres online eller du kan udfylde kontaktformularen. Har du mere lyst til en snak så ring 71 96 98 71.

Et elektrisk mørklægnings gardin er let at betjene og er en miljørigtig gardinløsning.

Let betjening

På en nem og hurtig måde kan du justere dagslyset ved fjernbetjente mørklægningsgardiner. Det er en smart og miljøvenlig løsning med solceller, som kan monteres på selv de mest specielle vinduesrammer.

De og alle andre gardintyper fås til landets bedste priser og kvalitet. 

Gardinbussen-prisgaranti yder en helt særlig service, nemlig prisgaranti på alle varer og 5% ekstra rabat.

Vi ses snart.