Vi har et stort udvalg af mørklægninggardiner til stuen, børneværelset og andre af husets rum.

Mangler du inspiration til at forny børneværelset eller hjemmekontoret, så fortvivl ikke Gardinbussen-prisgaranti er på vej. 

Mørklægninggardiner behøver ikke at være fantasiløse eller kedelige. Få hjælp til at skabe et børneunivers af en kreativ og iderig gardinkonsulent. Om dagen kan et mørklægningsgardin i en flot farve med sjove mønstre, stimulere barnets leg og læring. Om natten kan det samme gardin skabe mørke, ro og regulere temperaturen. 

Vi har selvfølgelig gardiner med mørklægning til alle husets rum.

Book tid online


Mørklægninggardiner behøver ikke at være kedelige. De fås i mange designs og i tidens trend.

Velkommen til det rullende showroom

Her findes alt i mørklægninggardiner. Lad dig imponere af flotte gardiner i tidens trend, der alle kan leveres med mørklægning.

Har du store vinduespartier og er træt af solens generende stråler, når tv’et skal tændes, kan slanke lamelgardiner være løsningen. De er lette at betjene for både børn og voksne. Lamelgardiner giver desuden stuen et minimalistisk og enkelt udtryk.  

Til hjemmekontoret kan persienner være en oplagt mulighed. Du behøver ikke at lukke alt lyset ude, men kun det der irriterer øjnene og computerskærmen. Persiennen kan være et diskret gardin, der ikke fylder meget i bolig billedet. 

Der findes ikke det, du ikke kan gøre med mørklægninggardiner.

Gardinbussen-prisgaranti har de mørklægninggardiner du mangler.

Gardinbussen kommer når det passer dig

Vi kommer hjem til dig på et velforberedt kundebesøg, når det passer ind i din kalender. Du kan få fat på os på følgende måder:

  • Udfyld kontaktformularen
  • Book online
  • Telefon 71 96 98 71

Vi har det bedste team og de bedste priser i Danmark. Vi har suveræn gode anmeldelser på Trustpilot og giver prisgaranti. Det betyder for dig som kunde, at finder du samme tilbud og service hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver ydermere 5% i rabat. 

Vores glade team glæder sig til at møde dig.