Søger du den helt rigtige løsning til mørklægning velux så få et gratis og uforpligtende tilbud af Gardinbussen-prisgaranti.

Det er vigtigt for alle med en god nats søvn uden forstyrrende elementer og nødvendigt for at vi kan fungere i vores travle hverdag. 

Sove miljøet skal være mørkt, have den rette temperatur og være roligt. Generende lys fra sol, måne eller gadelygter kan have negativ indflydelse for søvnrytmen. Gardinbussen-prisgaranti står parat med mørklægning velux til dine ruder. Bussen bugner af gardinprøver i alverdens farver, strukturer og typer. Book en gratis og uforpligtende præsentation af en gardin fagmand.

Book tid online


Der findes mange muligheder for mørklægning velux til lige netop dit vindue.

Mørklægning rummer mange muligheder

Et mørklægningsgardin er meget mere end bare praktisk, det er også dekorativt. Det kan faktisk være prikken over i’et i et dansk designerhjem. 

Et plisségardin med mørklægning velux i en grålig tone tilføjer rummet et raffineret udtryk. Det produceres i forskellige modeller og betjeningsmuligheder. Det kan være et flyvende up and down gardin med manuel styring. 

Et rullegardin monteret i kassette med sideskinner gør soverummet 100% mørkt. Det fremstilles som et intelligent gardin, der betjenes elektrisk via telefon, stemmestyring eller fjernbetjening. En fremragende mulighed til mørklægning velux. 

Vi har også andre mørklægningsgardiner til andre vinduestyper. Det kan f.eks. være et stofgardin, et foldegardin eller et lamelgardin. 

Gardinbussen-prisgaranti leverer desuden udendørs solafskærmning, blandt andet solfilm og en markise.

Se hvor vores store udvalg i din egen stue eller soveværelse af mørklægning velux.

Book en gardinbus online

Vil du se dine nye mørklægning velux gardiner i dit hjem, inden du bestiller dem så book en gardinbus. Book os online alle ugens dage 24/7, ring mellem 8-17 på telefon 71 96 98 71 eller gør som så mange andre, udfyld kontaktformularen og vi svarer indenfor 24 timer. 

Gardinbussen-prisgaranti kører i hele Danmark til alle adresser og giver gode tilbud. Desuden giver vi prisgaranti og 5% i rabat.