Hos Gardinbussen-prisgaranti finder du det flotteste og mest funktionelle mørklægning plissegardin.

Plissegardinet er et godt valg, da det passer til enhver vindueskonstruktion. Det kan let tilpasses den enkelte vinduesramme og fylder minimalt. Mørklægning plissegardin er en smuk løsning i den minimalistiske nordiske stil. 

Gardinbussen-prisgaranti præsenterer de flotte gardiner i din stue. Det giver et godt overblik og du kan bedre danne dig et indtryk af gardinet. Fordelen ved et hjemmebesøg er, at gardinkonsulenten kan tage alle faktorer i betragtning, såsom lysindfald og dit interiør.    

Du kan booke allerede i dag online, via kontaktformularen eller give os et kald, hvis du har yderligere spørgsmål på 71 96 98 71.

Book tid online


I dit køkken vil et mørklægning plissegardin være en smuk løsning til afskærmning af sol og nysgerrige blikke.

Find dit nye gardin hos Gardinbussen-prisgaranti

Vores rullende showroom indeholder et bredt udvalg af mange gardintyper, som fås med eller uden mørklægning. Det kan være et rullegardin, foldegardin, stofgardin, lamelgardin, panelgardin eller et mørklægning plissegardin. 

Vi har desuden gardinløsninger til udendørs brug såsom forskellige slags solafskærmning, heriblandt markiser, facadepersienner eller solfilm. 

Gardinbussen-prisgaranti leverer kvalitetsgardiner til både private boliger og erhvervslokaler, f.eks. hoteller, restauranter og skoler. 

Bestil et gratis besøg og modtag et uforpligtende tilbud.

Mørklægning plissegardin kan være din løsning i soveværelset eller børneværelset. Book et gratis og uforpligtende møde i dag.

Gardiner i de rigtige farver

Mørklægning plissegardin behøver ikke at være sort, kedeligt eller at gå på kompromis med din indretning. Det findes i et hav af farver og fantastiske materialer. Mulighederne er uendelige. Det kan være alt lige fra næsten at være i en usynlig lys transparent nuance, der falder i et med væggen. Eller en opsigtsvækkende rødlig tone, der markerer vinduet på en dramatisk måde. 

Gardinbussen-prisgaranti har selvfølgelig opmåling og monteringsservice. Alt sammen til Danmarks bedste priser inkl. prisgaranti + 5% rabat.