Mørklægning lamelgardiner er som skabt til forskellige vindueskonstruktioner og de er fleksible.

Det kan være en stor udfordring at købe de rigtige mørklægning lamelgardiner. Passer de til boligens stil og indretning? Kommer de til at hænge perfekt i vinduesrammerne? Hvor meget dækker de og hvor mørkt bliver rummet? Hvad koster de? Er de besværlige at hænge op?

Gardinbussen-prisgaranti sørger for det hele. En faglig gardinkonsulent besøger dig i dit hjem. Han er ekspert i gardiner og kan sit håndværk. I samråd finder I de bedste og flotteste mørklægning lamelgardiner, der passer smukt i din bolig. Vi klarer opmåling og montering.

Book tid online


Lamelgardiner giver en flot effekt i alle boligens rum. de fås i mange farver og materialer. Mørklægning lamelgardiner er derfor et smukt valg til både privatboligen og erhverv.

Flot effekt i boligen

Lamelgardiner er skabt til forskellige vindueskonstruktioner som f.eks. trekantede eller buede. Den flotte effekt de har, kommer især til udtryk i store vinduespartier, da de giver liv til rummet. De afskærmer på en elegant og fleksibel måde mod den varme sol eller månens lys. Vælger du mørke udtryksfulde farver til en lys nordisk stil, giver det en lækker kontrast. Er du derimod mere til lyse lette farver, fremhæves rummets hyggelige og beroligende stemning. Næsten alle farver fremstilles som mørklægning lamelgardiner.

Vores rullende showroom er pakket med et hav af gardintyper i mange materialer og mønstre. Spørg os til råds hvis du vil høre mere om vores andre mørklægningsgardiner.

Mørklægning lamelgardiner kan skabe en unik stemning i stuen, da lysindfaldet let justeres.

Vi har meget mere end mørklægning

Gardinbussen-prisgaranti leverer kvalitetsgardiner til hele hjemmet inde som ude samt erhvervsbygninger. Alt sammen til de bedste priser og med super god service.

Husk prisgarantien. Det vil sige, at modtager du et lignende tilbud fra en anden gardinbus, tilbyder vi samme pris og 5% rabat.

Book et uforpligtende og gratis besøg via kontaktformularen, på 71 96 98 71 eller book online, så giver vi dig et godt tilbud på dine nye gardiner.