Vi tilbyder mange gardintyper og farver som mørklægning gardiner , udvalget er stort.

Gardinbussen-prisgaranti skaber de bedste betingelser for din søvn, hvad enten den skal være om dagen eller om natten. Vi tilbyder mange gardintyper og farver som mørklægning gardiner blandt andet:

  • Rullegardiner
  • Lamelgardiner
  • Plissègardiner
  • Stofgardiner
  • Foldegardiner

Udvalget er stort og vi glæder os til at komme forbi din adresse til et gratis og uforpligtende besøg overalt i Danmark.


Ligegyldig hvilken farve du vælger kan de stadig gøre rummet mørkt. Mulighederne er mange og mange gardiner fås som mørklægning gardiner

Pang eller pastelfarve

Ligegyldig hvilken farve du vælger, kan de stadig gøre rummet mørkt.

Har du en minimalistisk stil i soveværelset, kan et rullegardin i en sart farve nuance som f.eks. en skøn naturfarve fremhæve det look.

Har du en hyggelig og dekorativ stue kan et stofgardin i to lag i en smuk efterårsfarve udtrykke den stemning. Mulighederne er mange og husk at de alle fås som mørklægning gardiner.

Vores gardinkonsulent gør det let og overskueligt for dig at vælge. Han medbringer sin værktøjskasse fyldt med gardinprøver og spændende ideer til din bolig.

Har du lyst til et besøg af Gardinbussen-prisgaranti så ring 71 96 98 71. Du kan også booke os online eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. 

Book et gratis besøg af Gardinbussen-prisgaranti og lad en dygtig gardinkonsulent rådgive dig, til dine nye mørklægning gardiner .

Imponerende anmeldelser

Vi har super gode anmeldelser på Trustpilot. En af dem lyder: 

”Stor ros til gardinbussen som har leveret og monteret vores drømme gardiner. Stort udvalg til en hver smag og meget kompetent og professionel vejledning….”

Udover den ekstrem gode service giver vi desuden prisgaranti. Skulle du mod forventning modtage et tilsvarende tilbud fra en anden gardinbus billigere end hos os, matcher vi prisen og giver yderligere 5% rabat.

Vi ses et sted i det smukke Danmark.