Gardinbussen-prisgaranti har mørkelægningsgardiner til alle boligens rum

En konsulent fra Gardinbussen-prisgaranti tager nøjagtige mål af dine vinduesrammer. De skræddersyede gardiner bliver monteret og kommer til at passe perfekt i dine vinduer. Det sikrer et minimum af lyssprækker. Du får et dejligt mørkt og køligt rum at sove i.

Er du meget følsom overfor lys og vil have helt mørke, så vælg mørkelægningsgardiner i kassette med sideskinner. De giver dig en god søvn uden forstyrrelser. 

Lad en gardinkonsulent guide dig til det bedste gardin valg.

Book tid online


Mørkelægningsgardiner fås i et hav af farver og mange gardintyper.

Ikke kun rullegardiner

Rullegardiner med mørklægning er et populær og godt valg, men de er ikke de eneste mørkelægningsgardiner. Du behøver ikke at gå på kompromis med din unikke indretning og velvære. Mange gardintyper kan som udgangspunkt leveres med mørklægning i en bred farveskala. For at lukke lys ude handler det om gardinernes vævninger og hvor tætte tekstilerne er. Du kan sagtens finde elegante, tidløse og æstetiske mørkelægningsgardiner, der matcher din stil.

Har boligen eller kontorbygningen store flotte vinduespartier, kan lamelgardiner med mørklægning være ideelt. De har en elegant afskærmende effekt af sol, måne og stjerner. Det er en funktionel og flot løsning.

Med bløde foldegardiner kan du invitere solen indenfor, når du har lyst. De pynter smukt i vinduesrammen og skaber en hyggelig stemning.

Mørkelægningsgardiner sys på mål og leveres også i plissègardiner og stofgardiner.

Book et gratis besøg af en gardinkonsulent og lad ham guide dig. Du får Danmarks smukkeste mørkelægningsgardiner.

Det praktiske

Bestil et gratis og helt uforpligtende besøg af en kompetent gardinkonsulent. Det kan gøres via kontaktformularen, online eller på 71 96 98 71. 

Vi kommer til alle adresser i hele landet og glæder os til at give dig en helt unik gardin oplevelse.

Bemærk venligst prisgarantien på alle vores gardiner. Findes samme gardiner og service billigere ved en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver 5% rabat. Sikke et tilbud.