Find alverdens moderne gardiner i et hav af forskellige farver og materialer hos Gardinbussen-prisgaranti.

Gardinbussen-prisgaranti har klassiske og moderne gardiner i smukke design. Vores rullende showroom består af en imponerende kollektion. Her findes et mekka af farver, mønstre og vævninger. En dygtig og innovativ gardinkonsulent glæder sig til at komme med inspirerende bud på til dine moderne gardiner. Han vil tage højde for boligens indretning, lysindfald og dine personlige præferencer. Kundebesøget foregår på din adresse og er uforpligtende og gratis. Gardinmontøren vil måle op og montere de skræddersyede gardiner. 

  • Book online
  • Udfyld kontaktformularen eller
  • Kontakt os på telefon 71 96 98 71.
Book tid online


Moderne gardiner findes i mange afskygninger og kan snildt tilpasses din boligindretning.

Kreative moderne gardiner

Nogle af vores moderne gardiner har forskellige funktioner. 

Lamel- og panelgardiner kan virke som afskærmning, rumdeler eller innovative skabslåger. Vælg flere farver til ét lamelgardin for et personligt præg. Skab kontraster med stofgardiner i pangfarver eller et mere stringent udtryk med mørke nuancer. De lange længder giver rummet bedre akustik og virker varmeisolerende. Det er godt for miljøet og vores velbefindende. 

Up and down plisségardinerne er fleksible og giver dig stor frihed, da de kan placeres, hvor på vinduet du ønsker. Du kan nyde uforstyrretheden samtidig med, at du får D-vitaminer. Foldegardiner kan give ethvert af boligens rum en hyggelig og varm stemning. De luftige og bløde folder virker beroligende og giver indre ro. Persienner i sort metal kan fremhæve en unik atmosfære. Brede træpersienner kombineret med grønne planter understreger det naturlige look. 

Find dine nye kreative og moderne gardiner hos Gardinbussen-prisgaranti.

 

 

Moderne gardiner kan spille en vigtig rolle sammen med resten af dit interiør og samtidigt være funktionelt.

Hurtig levering på moderne gardiner

Gardinbussen-prisgaranti har som målsætning at levere dine gardiner så hurtigt som muligt. Du kan oplyst den præcise leveringsdato ved at ringe til os alle hverdage mellem 08.00 og 17.00 på 71 96 98 71. 

Moderne gardiner bliver fremstillet hos vores samarbejdspartnere i højeste kvalitet. Det sikrer dig gardiner, der holder mange år. 

Husk desuden vores meget fordelagtige prisgaranti. Modtager du et billigere tilbud på moderne gardiner, matcher vi prisen og fratrækker 5% fra det samlede beløb. 

Vores innovative gardin team glæder sig til, at finde dine nye moderne gardiner til dig.