Gardinbussen-prisgaranti har flotte mærklægningsgardiner til alle husets rum

Kan du ikke falde i søvn om aftenen eller kan du ikke arbejde på din pc på grund af solens stråler, kan mærklægningsgardiner være løsningen. De kan bidrage til et bedre indeklima, regulere temperaturen i rummet og være en beskyttelse mod solens uv stråler.

De fås i mange designs og nuancer så de matcher enhver boligs indretning. Gardinbussen-prisgaranti kommer gerne ud til dig og præsenterer vores flotte mærklægningsgardiner. 

Book tid online


Mærklægningsgardiner kan fås med 100% dæknings effekt eller så kun lidt eller meget lys trænger ind.

Bestil bussen

Det er så nemt. Bestil os snart på 71 96 98 71, via kontaktformularen eller book os online.

En punktlig gardinmontør kommer til den aftalte tid og rådgiver dig. Han tager et kig på dine vinduer og lysindfald, så I sammen kan vælge de mørklægningsgardiner, der passer til din sol. Når beslutningen er taget, måles der op, kvalitetsgardinerne produceres og dine nye mærklægningsgardiner hænges smukt op.

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks allerbedste gardinbus anmeldelser. Læs en af dem her: 

“Intet at sætte en finger på. God service fra start til slut, fint opsat og god kvalitet.”

Har du lyst til at få lignende gode service og se vores inspirerende gardin sortiment af alverdens lækre gardin tekstiler, typer og farver så hold dig ikke tilbage.

Mærklægningsgardiner kan være en god løsning til en bedre søvn . Bestil dem hos Gardinbussen-prisgaranti.

Fikst, funktionelt og flot

Mørklægningsgardiner skal beundres, påskønnes og være en smart løsning i ethvert af boligens rum. Hvis de hænger strategisk korrekt er de et hensigtsmæssigt valg, fordi lysindfaldet let kan reguleres. De kan fås med 100% dæknings effekt eller så kun noget eller lidt lys trænger ind. 

Et flot og funktionelt rullegardin i en kassette med sideskinner giver et helt mørkt rum, uanset hvilken farve du vælger. Et fikst plissègardin i en lys farve kan placeres på mange måder, så du stadig får noget lys ind. Vi tilbyder en variation af mærklægnimgsgardiner.

Husk vores prisgaranti og de 5% rabat.