Lydisolerende gardiner findes i et bredt udvalg hos Gardinbussen-prisgaranti. Booke et gratis kundemøde.

Gardiner skaber hygge og stil. Men de har også en række praktiske funktioner. De skærmer for lys, regulerer rum temperaturen og giver god akustik. Derudover er lydisolerende gardiner en vigtig brik i boligens indretning. 

Få besøg af vores rullende showroom og bliv overvældet af det imponerende gardin udvalg. Her vil du finde inspiration til ethvert vindue og få ekspertrådgivning. Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde. Book online 24/7, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71 mellem 8 og 17.

Vi kører til alle adresser i hele landet både private og erhverv.

Book tid online


Lydisolerende gardiner giver boligen bedre akustik og dermed bedre rumklang.

Vigtigheden af god akustik

Dansk boligbyggeri har igennem de senere år ændret karakter. Minimalisme, store rum og højt til loftet er kendetegnende for dansk boligstil. Vi vil have mere plads, lys og designe vores eget hjem. Det stiller større og større krav til akustikken, fordi der er færre tekstiler, hårde overflader og større vinduespartier. 

Gardinbussen-prisgaranti er din rullende gardinforhandler til lydisolerende gardiner. Flotte, stilrene lamelgardiner er en funktionel gardinløsning til brede vinduesfacader. De giver stuen eller hjemmekontoret et eksklusivt touch og justerer let lysindfaldet. Æstetiske, lækre stofgardiner er en sand klassiker, der pryder ethvert vindue. De kombineres let med foldegardiner for at skabe et romantisk eller dynamisk look.

Alle gardiner fremstilles i smukke farvenuancer og i tidens ånd, som tilføjer alle boligtyper god akustik.

Stofgardiner er et godt valg til lydisolerende gardiner. De giver varme, hygge og personlig stil.

Gode priser med alt inklusiv

 

Hjemmebesøget fra Gardinbussen-prisgaranti inkluderer alt. Ekspertviden, opmåling, fabrikation og montering.

Derudover giver vi prisgaranti på alle varer. Modtages mod forventning et billigere gardin tilbud i samme kvalitet og service hos en anden gardinbus matcher vi prisen og giver 5% rabat.

Læn dig tilbage og nyd snart den gode akustik i dit hjem.