Vælg et lydisolerende gardin til din stue i et flot design for en bedre akustik.

Møbler, tæpper og gardiner har indflydelse på hjemmets lydkvalitet. Den nordiske indretning er i dag minimalistisk, som kan skabe udfordringer for akustikken. Der er en konstant summen i boligen fra forskellige kilder og det kan være svært at føre en samtale på grund af rummets klang. Det kan gøre os stressede og give os mindre overskud i hverdagen. 

Gardinbussen-prisgaranti har en løsning på det problem. Det er et lydisolerende gardin. 

Du vil få besøg af en dygtig gardinkonsulent, som giver gode råd og vejledning. Du kan bestille et kundemøde på følgende måder:

  • Book online
  • Udfyld kontaktformularen længere nede eller
  • Giv os et kald på telefon 71 96 98 71, hvis du har yderligere spørgsmål.
Book tid online


Få gode råd til dit nye lydisolerende gardin af en erfaren og dygtig gardinkonsulent.

Stofgardinet virker altid

Leder du efter det rette lydisolerende gardin så vælg et stofgardin. Den tunge tekstur i et stofgardin bryder de høje lyde og skaber en god rumakustik. Et stofgardin isolerer lyden, både når det hænger smukt i siden eller dækker hele vinduet. Den lange længde fylder flot og det kraftige stof tilføjer rummet et unikt look. Det holder på lys, lyd og varme. 

Gardinbussen-prisgaranti har et varierende udvalg af kvalitets gardiner i et hav af farver og mønstre. 

Mix og match i tidens trend. Kombiner to typer gardiner i soveværelset og få dit helt eget personlige hotelværelse i hjemmet. Vælg et lydisolerende gardin i en blålig nuance til stuens store vinduespartier, sat sammen med et lyst rullegardin med mørklægning. Dermed kan du få en eksklusiv hjemmebiograf med et hyggeligt twist. 

En anden mulighed for et lydisolerende gardin kan være et enkelt og funktionelt lamelgardin.

Det perfekte lydisolerende gardin giver både et flot twist til dit rum og virker lyddæmpende.

Høj service og perfekt opmåling

 

Gardinbussen-prisgaranti prioriterer service og kvalitet over alt andet. En dygtig gardinkonsulent måler nøjagtigt op. Vi skræddersyr dit lydisolerende gardin i højeste stofkvalitet. Gardinkonsulenten kommer igen og hænger det nye gardin op til perfektion. Han går ikke, før du som kunde er helt tilfreds med resultatet. 

Vi tilbyder prisgaranti på ethvert lydisolerende gardin. Får du et lignende godt tilbud, kan du være sikker på, at vi matcher prisen og giver dig 5% i rabat. 

Vi glæder os til at komme forbi din adresse.