Lyddæmpende gardiner kan give større velvære i hverdagen, da støj kan virke generende.

Vi tænker måske ikke så meget over det i en travl hverdag, men lyden i vores hjem kan have indflydelse på menneskers generelle velvære. Dårlig akustik kan virke generende og udmatte os.

Mange har prøvet at opholde sig i en tom bolig og mærket hvilken effekt det kan have på lyden. Især store hårde overflader som findes i meget dansk nybyggeri, kan have en negativ indvirkning. Der er det især vigtigt at skabe god rumakustik.   

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder lyddæmpende gardiner til alle boligtyper.

Book tid online


Lange, bløde stofgardiner giver hygge og varme. Derudover fungerer de også som lyddæmpende gardiner.

Stofgardiner for en bedre lyd

Lange, elegant stofgardiner i bløde materialer giver rummet bedre akustik. De tilføjer desuden hygge, dybde og personlig stil. Dekorer med forskellige tekstiler, farver og mønstre. Kreerer et perfekt match til hjemmets øvrige interiør og skab et unik design.

En innovativ gardinkonsulent rådgiver til de perfekte lysdæmpende gardiner. På et gratis og uforpligtende kundebesøg i eget hjem medbringes eksempler på gardiner så de ses i egen stue. Det giver de bedste forudsætninger, fordi at lys og lyd tages i betragtning. Du kan nemt og hurtigt få nye lyddæmpende gardiner ved at ringe 71 96 98 71, booke online eller udfylde kontaktformularen.

Skab bedre lyd i dit hjem, bestil lyddæmpende gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti.

Prisgaranti på lyddæmpende gardiner

 

Der gives prisgaranti på alle gardintyper fra Gardinbussen-prisgaranti. Det betyder at modtager du et billigere tilbud fra en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og fratrækker 5% i rabat.

Udover Danmarks bedste priser har vi også en helt igennem god service. En tilfreds kunde skriver på Trustpilot: 

”Super flotte gardiner og god rådgivning om valg af materialer og farver. Hurtig levering og kompetent arbejde med opsætningen. Vi er rigtig glade for resultatet og takker for den gode service!”

Husk at vi sørger for alt det praktiske fra opmåling til montering.