Lydabsorberende gardiner kan give dig en bedre akustik i din stue og give dig den rette stemning.

Danske boliger er de seneste år blevet større og større. Kvadratmeterne vokser og rummene bliver flere. De mange overflader kan intensivere støj effekten. Det kan give store udfordringer for akustikken.

Gardinbussen-prisgaranti har et bredt udvalg af lydabsorberende gardiner, der kan forbedre lyden i dit hjem. Book en gratis gardinkonsulent og lad ham guide dig til de rette lydabsorberende gardiner. Han medbringer flotte gardin eksempler, som kan ses og mærkes i det rette lys og lyd.

Book tid online


Lad en erfaren gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti give dig råd og vejledning til dine nye lydabsorberende gardiner.

Bløde gardiner

Vi elsker brede åbne værelser og køkken og stue må gerne gå ud i ét. De dejlige lyse køkkenalrum er hjemmets hjerte og her tilbringer vi meget tid. De åbner vidder kan forværre akkustikken, men bløde lydabsorberende gardiner kan genskabe rummets gode klang. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder stofgardiner i mange forskellige vævninger og tidens farver og mønstre. De er et rigtig godt gardinvalg, da det brede stof absorberer lyden. De smukke lange stofgardiner designer boligen på en unik måde og giver varme og hygge. De kan let kombineres med andre gardintyper for en eksklusiv effekt, såsom foldegardiner eller rullegardiner. Stofgardiner rummer muligheder for at fremhæve din personlighed. De kan desuden bestilles med mørklægning.

Absorberende gardiner kan være det der skal til for en bedre lyd i dit hjem.

Markedets bedste lydabsorberende gardiner

 

Gardinbussen-prisgaranti har udelukkende kvalitetsgardiner til Danmarks bedste priser. Vores prisgaranti betyder at du får den bedste pris på lydabsorberende gardiner. Får du et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og fratrækker 5%.

Udover prisen og kvaliteten finder du desuden den bedste service fra vores team. Du får et gratis og uforpligtende tilbud fra vores dygtige gardinkonsulent, som er den samme fagmand der kommer tilbage og monterer dine nye lydabsorberende gardiner. 

Du kan få fat på os ved at:

  • booke online
  • ringe på 71 96 98 71
  • udfylde kontaktformularen