Trænger du til nye løse lameller til lamelgardiner, så bestil en gardinbus i dag.

Er nogen af dine lameller blevet ødelagt eller falmet. Leder du efter løse lameller til lamelgardiner. Så kig forbi Gardinbussen-prisgaranti´s hjemmeside. Vi har holdbare, kvalitets lameller til lamelgardiner. De fås i forskellige bredder, farver og vævninger. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. 

Hos os får du prisgaranti på alle vores produkter. Finder du et billigere tilbud hos en anden gardinforhandler med samme gode service, matcher vi denne pris og fratrækker ovenikøbet 5% i rabat. 

Du kan derfor være sikker på en god handel, når du bestiller hos os.

Book tid online


De løse lameller til lamelgardiner fås i højeste kvalitet og kan skræddersys, så de passer perfekt.

Lamelgardiner – en smart løsning til alle hjem

De lodrette rene linjer i lamelgardiner givet et smukt og stilsikkert udtryk i alle boliger. Deres enkle design gør, at de er nemme at mikse med den øvrige indretning. 

Løse lameller til lamelgardiner fremstilles i varierende farvenuancer. Vælg en mørk grålig tone og samle hjemmets helhed på en elegant måde. Skab kontrast med en rødlig pangfarve og lad løse lameller til lamelgardiner være et bærende element. 

Lamelgardiner er smarte og funktionelle. Med et enkelt drej justeres lysindfaldet på en hel unik måde. De generende lysstråler bliver lukket ude, samtidigt med at rummet bevares lyst og dejligt. De produceres desuden med manuel betjening eller med elektrisk betjening. 

Gardinbussen-prisgaranti har gardiner til hele landet og til alle boligtyper.

 

 

De løse lameller til lamelgardiner fås i en bred vifte af farver, så du kan både skabe kontraster i et og samme gardin eller finde den nuance der passer ind med resten af gardinet.

Gigantisk sortiment – ude som inde

Vores sortiment består blandt andet af:

  • Terrassemarkiser
  • Screens
  • Solfilm
  • Rullegardiner
  • Stofgardiner
  • Persienner
  • Plisségardiner og meget mere.

Gardinbussen-prisgaranti kommer på gratis kundebesøg i dit hjem eller i dit firma. En dygtig gardinkonsulent rådgiver, måler op og monterer dine nye skræddersyede gardiner. 

Book en gardinbus via kontaktformularen, online booking eller giv os et kald på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8-17.

Vi ser frem til at give dig et godt tilbud.