Med liftgardiner kan du indramme dine smukke vinduespartier i stuen.

De udtryksfulde liftgardiner er et godt valg til den nordiske boligstil. De understreger minimalisme, elegance og stramme linjer. Smukke liftgardiner falder godt i med dansk design og passer enhver vinduesramme.

Gardinbussen-prisgaranti har en stor kollektion af gardiner i attraktive tekstiler og eksklusive modeller. Liftgardiner fremstilles i en imponerende farvepalet og overdådige mønstre.  

Få grundig vejledning af en kompetent gardinkonsulent og se gardinerne i eget hjem før du bestiller. Dermed sikrer du dig en holdbar og funktionel gardinløsning til dine præferencer.

Book tid online


Liftgardiner i dekorative motiver kan skabe din egen unikke stil i køkkenalrummet.

Fold din stil ud

Gem ikke dine liftgardiner væk, men brug dem som et vigtigt element i boligens indretning. På grund af deres luftige og lette udseende er de nemme at tilpasse det øvrige interiør. De har mange anvendelsesmuligheder. Liftgardiner kan stå for sig selv som et kreativt islæt eller de kan nedtones og fremstå helt neutrale. 

Liftgardiner er et populært gardin valg, fordi de gør det let at sætte et personlig præg i vinduesrammerne. Klassiske liftgardiner behøver ikke kun at være lyse. Hvad med en flot iøjnefaldende pangfarve eller en sart pastel? Det kan give enhver stue eller soveværelse et unikt look. På børneværelset kan liftgardiner med et sjovt og kreativt motiv stimulere barnets leg og læring. 

Samarbejd med gardinkonsulenten og fremhæv din individuelle stil. Du kan bestille et kundemøde, når det passer dig:

  • på telefon 71 96 98 71
  • booke online eller
  • udfylde kontaktformularen 24/7

Lad en kompetent gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti guide dig til dine nye elegante liftgardiner.

Kombiner liftgardiner

Liftgardiner kan mikses med andre gardintyper som blandt andet stofgardiner til en hyggelig og varm stemning. Liftgardiner fremstilles i forskellige mørklægningsgrader, så du kan afskærme på den ønskede måde for lys. De kan også være med til at skabe bedre temperatur og akustik i rummet. 

Gardinbussen-prisgaranti måler op og skræddersyer liftgardiner for det perfekte resultat. Derudover går vi aldrig på kompromis med pris og kvalitet. Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Det vil sige, at finder du liftgardiner billigere hos en anden forhandler, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Vi ser frem til at besøge dig på din adresse.