Et lyst og let liftgardin kan skabe varme hygge og god stemning.

Danske boliger rummer et væld af muligheder for at lave en spændende indretning. I hvert af husets værelser kan du sætte dit personlige præg og skabe den stemning du ønsker. En lampe, et liftgardin eller en pang farve kan give rummet kontrast og stil.

Få inspiration og ideer i vores rullende showroom. Gardinbussen-prisgaranti har lige netop det gardin du søger for at fuldende et udtryksfuldt look.

Bestil en innovativ gardinkonsulent på 71 96 98 71, book online 24/7 eller udfyld kontaktformularen og forvent svar indenfor 24 timer.

Book tid online


Et liftgardin i en flot farve kan skabe kontrast  og give rummet et markant udtryk.

Skriv bolighistorie

En indretning skal ikke kun ligne et billede fra et boligmagasin. Det skal afspejle dig og din personlighed. Stuen er samlingspunktet hvor livet leves for hele familien. Vis hvem i er og hvilke værdier der betyder noget for jer. Skal boligen have en rød tråd eller skal der mikses stilarter. For et stringent udtryk kan et markant liftgardin få din stue til at stå knivskarpt. Få naturen ind i soveværelset med masser af grønne planter og et smukt, lyst liftgardin. Lad dit liftgardin blive et kunstværk i sig selv, ved at vælge en cool mørk farve der giver det store åbne rum dybde.

Kombiner gyldne farver med forskellige materialer som træ, metal eller beton og lad et liftgardin med et flot mønster være prikken over i’et.

Gardinbussen-prisgaranti har mange gardintyper til alle stilarter som f.eks. et rullegardin, stofgardin eller en persienne.

Så start trygt din bolighistorie hos os.

Få inspiration til dit kommende gardinvalg. Book et besøg af en innovativ gardin montør. Han har mange ideer til et flot liftgardin til din bolig.

Fakta om Gardinbussen-prisgaranti

 

  • Levering i hele landet
  • Minimum leveringstid
  • Betaling ved montering
  • 2 år garanti på alle gardiner
  • Prisgaranti + 5 % rabat

Vi kommer hurtigst muligt forbi din adresse, om det er privat eller erhverv.