Liftgardin hør matcher enhver dansk boligindretning og kan udtrykke lige netop den stemning, du ønsker at fremhæve.

Hør er et bæredygtigt og slidstærkt naturmateriale. Gardinbussen-prisgaranti har et fantastisk sortiment af liftgardin hør fremstillet i lækre stoffer af højeste kvalitet. Vælg en jordnær tone og oplev hvordan roen sænker sig og skaber mulighed for fordybelse. Er du mere til liv og varme så skab kontraster med en pangfarve. Et liftgardin hør er en nem måde, at fremhæve den stemning du ønsker. Book et gratis og uforpligtende kundebesøg og se gardinprøver i eget hjem, inden du beslutter dig.

Ring 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller bestil online 24/7. Vi kører i hele landet og kommer både på privat og firma adresser.

Book tid online


Et liftgardin hør byder naturen indenfor og skaber ro, hygge og balance i ethvert hjem.

Hygge og funktionalitet

Liftgardin hør dækker ethvert behov i en indretning såvel som afskærmning. Med dets luftige og lette kurvede look giver det dig og din familie ro, balance og hygge. Det skærmer af på smukkeste vis for solens stråler og nysgerrige blikke. Liftgardin hør er let at betjene, det kan gøre med snore- eller kædetræk. Det passer alle vinduesrammer og kombinerer på en naturlig måde funktionalitet og elegance.

Udover liftgardin hør har Gardinbussen-prisgaranti mange andre dekorative gardinløsninger til hele boligen. Et langt æstetisk stofgardin til stuen, et stilrent plissè gardin til køkkenet eller et rullegardin med mørklægning til børneværelset. Mulighederne er mange.

 

Liftgardin hør kan let betjenes med snore eller kæde træk.

Alt er inkluderet

 

Kundemødet, opmåling, syning og montering er alt sammen inkluderet i prisen, når du køber et liftgardin hør hos os.

Vi tilbyder Danmarks bedste service, kvalitet og priser. Desuden gives prisgaranti. Det vil sige, hvis du mod forventning skulle modtage et lignende tilbud fra en anden gardinbus, matcher vi prisen og fratrækker 5%.

Betaling foregår ved levering og montering af dit nye skræddersyede gardin og der er 2 års garanti på alle produkter.