Lyse lette lift gardiner kan give din stue et hyggeligt udtryk som er helt unikt.

Skønne, luftige, lette lift gardiner er et populært gardin valg i mange danske hjem. De har mange funktioner og anvendelsesmuligheder. Med lift gardiner kan du tage kontrol over lysindfaldet ved at vælge en model med mørklægning. De pynter flot i enhver vinduesramme alene eller kombineret med andre gardintyper. 

Gardinbussen-prisgaranti har mange års erfaring og vores velforberedte gardinkonsulent står altid klar med innovative ideer til dine nye lift gardiner. 

  • Du kan få fat på os mellem 8-17 på telefon 71 96 98 71.
  • Udfylde nedenstående kontaktformular eller
  • via online booking.
Book tid online


Lift gardiner er blevet en klassiker i den populære nordiske stil. De rammer flot dine vinduesrammer ind.

Løft din boligindretning

Hjemmet er et sted, der skal være rart at være. Stuen og køkkenet er rum der er skabt til hygge, afslapning og kreativitet. Indret boligen til at være en oase af velvære. Hjælp stemningen på vej med lift gardiner. De fremhæver på en nem og overskuelig måde den atmosfære du ønsker. 

Lift gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti fås i forskellige modeller, vævninger og farver. Gør din drøm til virkelighed. Kombiner bløde lyse lift gardiner med tunge stofgardiner i en ekstravagant tone, for at kreere hotel looket. Giv køkkenet et industrielt touch med grå eller sorte lift gardiner. Pift stuen op med røde lift gardiner for at give en moderne kontrast til dine møbler. 

Mulighederne er uendelige, lad dig inspirere af vores rullende showroom på din adresse.

Få en faglig gardinkonsulent ud til din adresse og se smukke eksempler på lift gardiner der passer til dit hjem og indretning.

Serviceminded gardinteam

 

Gardinbussen-prisgaranti får topkarakter på Trustpilot. En kunde skriver om vores gode service:

“Meget hjælpsomme, hurtige, rigtig fine gardiner og opsætning – og generelt bare fin service.”

Får du et ligeså godt tilbud på lift gardiner og service, giver vi desuden prisgaranti. Vi matcher prisen, samt fratrækker 5% fra prisen. 

Vores glade gardin team kommer i hele Danmark til private såvel som erhverv.