Lamellgardiner er et flot element i enhver boligindretning.

Lamellgardiner er en både flot og moderne gardinløsning. Deres popularitet skyldes blandt andet deres fleksible og elegante lodrette linjer. De er ligeledes nemme at justere, så du i løbet af dagen kan skærme af for sol og nysgerrige blikke. 

Gardinbussen-prisgaranti står klar med gode fif og en smuk kollektion af lamellgardiner. Vi kan selvfølgelig også tilbyde andre gardintyper til alle husets rum. Det kunne f.eks. være, bløde stofgardiner, æstetiske plisségardiner, funktionelle panelgardiner eller kurvede foldegardiner.

Book tid online


Lamellgardiner har mange funktioner og kan nemt tilpasses din personlige stil.

Lamellgardiner der reflekterer din stil

Lamellgardiner efterlader et ekslusivt udtryk i rummet. Det kan give enhver bolig en unik finish og fungere som et kreativt element i indretningen. Med et enkelt drej kan du tage kontrol over lys, skygge og privatlivet. Det gør lamellgardiner yderst effektive. Deres stramme udtryk kan nemt tilpasses boligens øvrige interiør som f.eks. møbler, kunst og pyntegenstande. Ved at vælge lameller i forskellige farver og kombinere dem i lamellgardiner skaber du et helt unikt design, som kun er dit. Er du mere til nordisk living så vælg lamellgardiner i en neutral farvenuance, der fremhæver dette. Gardinbussen-prisgaranti har noget for enhver smag. 

De produceres i forskellige lamelbredder, vævninger og strukturer. Desuden kan de bestilles med mørklægning, som kan være et oplagt valg til sove- eller børneværelset.

 

Lad en gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti give dig et godt lamelgardiner tilbud.

Opmåling og montering af nye lamellgardiner

Gardinbussen-prisgaranti består af et erfarent gardin team. Vi bestræber os for altid at levere en exceptionel god service overfor alle vores kunder i hele Danmark. De dygtige gardinmontører kan deres håndværk og yder et professionelt stykke arbejde. Gardinkonsulenten rådgiver, måler op og monterer de skræddersyede lamellgardiner. 

Bestil en gardinbus online, via kontaktformularen eller giv os et kald alle hverdage mellem 8-17 på 71 96 98 71. 

Bemærk desuden vores fordelagtige prisgaranti + 5% rabat på alle vores gardin produkter.