Gardinbussen-prisgaranti har farverige lameller der kan matche alle stilarter.

Er du til lodrette striber, klare linjer og et stilfuldt udtryk, så er lameller fra Gardinbussen-prisgaranti lige det, du står og mangler. Lamelgardiner er en af de mest effektive og elegante gardinløsninger til alle vinduestyper. Lameller sys efter mål og kan derfor tilpasses enhver vinduesramme. De produceres i et væld af farver, mønstrer og vævninger.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en inspirerende gardinkonsulent.

Han måler op, lameller bliver fabrikeret og den samme gardinmontør monterer gardinerne.

Book tid online


Hvilken stemning ønsker du at udtrykke ? Lameller kan fremhæve præcis det du ønsker.

Farverige lameller i alle nuancer

Soveværelset, kontoret og stuen har umiddelbart ikke meget til fælles, bortset fra vinduerne. Alt efter stil kan du skabe en skarp linje, kontrast eller en samlet helhed med de rette lameller. Er du til det mere traditionelle, kan mørke farver give et strømlinet udtryk. Vil du have mere pang i boligens stil så vælg kulørte lameller. Saml boligens rum med ens eller synkroniske lameller i smukke farver.

Lameller kan let justeres i forskellige positioner og dermed give en optimal afskærmning som du ønsker det. Skal der være fuld udsyn til naturen, så træk lamellerne til siden. Ønsker du mere privatliv så indstil lamellerne til en mere lukket position. Vælg den semi lukkede funktion for et filtreret lysindfald dagen igennem.

Lameller en en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. Lameller fremstilles i forskellige bredder og tætheder og med mørklægning.

 

Lameller findes i forskellige farver, vævninger og med eller uden mørklægning.

Bestil lækre lameller

Gardinbussen-prisgaranti har udelukkende lameller i højeste kvalitet til de bedste priser. 

Vi giver prisgaranti på alle gardiner og 5% yderligere rabat + 2 års garanti på samtlige produkter.

Gardinbussen-prisgaranti kan nemt bookes online, via kontaktformularen eller på telefon 71 96 98 71.

Din kørende gardinforhandler har alt indenfor gardiner til hele huset. Vi kommer også gerne på kundemøde hos firmaer overalt i hele landet.