Lamelgardiner til skråvinduer er en genistreg til enhver bolig der har disse vinduespartier.

Gardiner til de lidt mere udfordrende vinduespartier kan være vanskelige at finde. Lamelgardiner til skråvinduer er her det helt rigtige valg. De sidder perfekt i vinduesrammen og fylder minimalt. Er de svære at nå, kan de også fås som fjernbetjente gardiner. 

Gardinbussen-prisgaranti vægter børns sikkerhed højt. Derfor er det vigtigt, at mange gardiner fås med børnesikring. 

Lamelgardiner til skråvinduer er et oplagt valg i nybyggede villaer, sommerhuse og penthouse lejligheder. De store vinduespartier fremhæver på en eksklusiv måde lamellernes stramme linjer. De samler forskellige typer af vinduer til en helstøbt gardin oplevelse.

Book tid online


Bestil lamelgardiner til skråvinduer hos Gardinbussen-prisgaranti og få godt håndværk og god service med i købet.

Bæredygtige lamelgardiner til skråvinduer

Klima og miljø spiller en større og større rolle på globalt plan. Det har stor indvirkning på vores levevis, vores økonomi og hjemmets indretning. Vælg et bæredygtigt hjem med holdbare lamelgardiner til skråvinduer, der holder i mange år. De varmeisolerer rummet og skaber bedre indeklima. Dermed sparer du på varmeregningen og gør noget godt for miljøet. Vælg lamelgardiner til skråvinduer i god kvalitet og klassisk design i en tidløs farve. Du skaber et stilrent fremtidssikret look. Med skræddersyede lamelgardiner til skråvinduer sparer du på jordens ressourcer og støtter naturen. 

Book en gardinbus fyldt med fantastiske gardinprøver, ved at udfylde kontaktformularen, ringe på telefon 71 96 98 71 eller book online 24 timer i døgnet.

 

 

Lamelgardiner til skråvinduer fås i et væld af flotte farvenuancer og med eller uden mørklægning.

Lamelgardiner til skråvinduer og meget andet

Gardinbussen-prisgaranti har en storslået kollektion af luksus gardiner. Vi leverer:

  • æstetiske plisségardiner 
  • lydabsorberende panelgardiner 
  • bløde stofgardiner
  • bølgede foldegardiner
  • funktionelle persienner og meget andet.

Til haven og udestuen anbefaler vi terrassemarkiser, screens, og mange løsninger for solfilm, der skærmer for de generende solstråler på en unik måde.  

Bemærk desuden vores prisgaranti og vores 5% rabat.