Hos os finder du kun de bedste lamelgardiner priser.

Hos Gardinbussen-prisgaranti finder du de bedste lamelgardiner priser. Vi har et bredt og varieret udvalg af lamelgardiner i mange typer. Lamellerne fås i forskellige bredder, tætheder og vævninger. Det gør, at du altid kan finde de lamelgardiner, du har brug for. 

Vi kører i hele landet og besøger såvel firmaadresser som private bopæle. Vi kan tilbyde gardiner til alle formål. Det kan være praktiske former for solafskærmning til udendørs brug, som f.eks. terrassemarkiser, facadepersienner eller screens. De giver flotte facader, lækre terrasser og smukke butiksruder. Derudover har vi gardiner til alle husets rum, bl.a. stofgardiner, persienner eller foldegardiner. De produceres også med mørklægning.

Book tid online


Find de flotteste og bedste lamelgardiner priser hos Gardinbussen-prisgaranti.

En fagmand kigger forbi

Få et gratis og uforpligtende besøg af en dygtig gardinkonsulent i dit hjem. Den innovative og hjælpsomme gardinkonsulent tager sig tid til at lytte til dine behov og ønsker. Han tager forskellige faktorer i betragtning såsom lysindfald og personlig stil. Derefter præsenteres du for flotte gardinprøver, der matcher din bolig. Der bliver målt op og derefter modtager du et tilbud på lamelgardiner priser. Takker du ja skræddersys lamelgardinerne. Den samme fagmand monterer gardinerne, så de hænger perfekt. 

Det er enkelt og nemt at booke. Vi sidder parate ved telefonen alle hverdage mellem 8-17 på 71 96 98 71. Du kan også bestille en gardinbus via kontaktformularen eller online booking. Gardinteamet glæder sig til at hører fra dig.

 

Lamelgardiner pris og service hænger godt sammen hos Gardinbussen-prisgaranti.

Top score på Trustpilot

Gardinbussen-prisgaranti får imponerende anmeldelser på Trustpilot. Læs en god anbefaling her: “Efter at have hjemtaget en række ublu tilbud på nye gardiner, fik jeg fat i Gardinbussen-Prisgaranti og de skal virkelig have ros for såvel sammenhæng imellem pris og kvalitet og ikke mindst fantastisk god service og behagelig kommunikation. De bedste anbefalinger herfra!”

Bemærk venligst vores prisgaranti + 5% rabat. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og få en hyggelig snak.