Lamelgardiner mørklægning kan være et perfekt valg for dig,  der ikke vil have et helt mørkt rum, du kan let regulere lysindfaldet.

Funktionelle og udtryksfulde lamelgardiner er en elegant vinduesløsning til både nat og dag. Vil du ikke have et helt mørkt rum, så kan lamelgardiner mørklægning være det rigtige valg for dig. Her fornemmer du stadig en smule lys, men du bliver ikke generet af solens stråler eller gadelygternes skarpe skær.

Gardinbussen-prisgaranti guider dig hele vejen fra top professionel vejledning til opmåling og montering. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en faglig kompetent gardinkonsulent. Det kan gøres på telefon 71 96 98 71, på kontaktformularen nederst på siden eller online.

Book tid online


Lamelgardiner mørklægning syes efter mål og er et flot valg til alle typer vinduer om de er skrå eller buede, lange eller brede.

Et smukt valg til boligen

Lamelgardiner passer fortrinligt til store flotte vinduespartier. Med deres enkle og lige linjer fremhæver de boligens stil og design. Lamelgardiner mørklægning syes efter dine vinduesmål og passer derfor perfekt til alle typer vinduer, om de er skrå eller buede. De er geniale i forhold til at styre lysindfaldet hele dagen igennem og fylder ingenting, når de er trukket til siden.

Lamelgardiner mørklægning fremstilles i mange smukke farvenuancer, alt fra de lyse og  lette til de tungere og mere dramatiske. Du kan derfor altid finde lamelgardiner, der passer perfekt til dit hjem og boligens øvrige interiør.

De fabrikeres i forskellige slags vævninger, alt efter hvor mørkt dit rum skal være. Lamelgardiner mørklægning er desuden en oplagt mulighed til erhvervslokaler som kontorbygninger, skoler og restauranter.

Lamelgardiner mørklægninger passer smukt til store flotte vindues partier og er derfor et elegant valg til alle husets rum i især en nybygget villa.

De bedste priser på lamelgardiner

Gardinbussen-prisgaranti har konkurrencedygtige priser på alle vores gardintyper. Husk at mørklægningsgardiner også fås som f.eks. stofgardiner, plissègardiner, foldegardiner og rullegardiner.

Derudover har vi som noget særligt prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at skulle du finde et tilsvarende gardin produkt og samme service et andet sted, matcher vi prisen og giver desuden 5% ekstra rabat. Det sikrer dig, at du altid får de bedste priser på gardiner.

Vores faglige gardinkonsulenter glæder sig til at besøge dig, hvor end i Danmark du bor.