Lamelgardiner med motor er de nye, smarte og intelligente gardiner til danske boliger.

Elektriske gardiner er geniale. Det er nemt, hurtigt og smart. Med et enkelt tryk kan du styre gardinerne og indstille dem på præcis den måde, du ønsker.

Lamelgardiner med motor er en god løsning til store vinduespartier eller hvis vinduerne er svære at nå. Du kan ligge i sengen eller sidde i yndlingsstolen, mens du via en fjernbetjening justerer solens stråler, så de ikke generer.

Lamelgardiner med motor fremstilles i forskellige lamel bredder, mønstrer, farver og med eller uden mørklægning. De kan derfor let tilpasses enhver boligstil. Lamelgardiner med motor er en innovativ og moderne form for gardiner.

Book tid online


Lamelgardiner med motor er perfekte til store vinduespartier i f.eks. nye nybyggede villaer.

Drømmer du om lamelgardiner med motor

Bestil et inspirerende kundemøde i eget hjem og lad dine drømme blive til virkelighed. En kreativ gardinkonsulent vil komme med praktiske forslag til hvilke gardintyper og farver der passer ind i din smukke bolig. Du vil blive præsenteret for et imponerende udvalg af gardinprøver i mange flotte nuancer i tidens trend.

Book online, via kontaktformularen eller ring 71 96 98 71. Besøget er gratis og uforpligtende.

Gardinmontøren vil måle op og montere de skræddersyede lamelgardiner med motor, så de hænger perfekt.

Gardinbussen-prisgaranti kører i hele Danmark til både private og erhvervs adresser. Gardin teamet står parat til at give dig et godt tilbud og en hel unik gardin oplevelse.

Alle gardiner leveres til landets bedste priser. Vi giver prisgaranti på alle varer. Skulle du mod forventning modtage et billigere tilbud på samme gardiner og service end hos os, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.

 

 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder lamelgardiner med motor i mange farver og mønsterer.

Lamelgardiner fås også med manuel betjening

Er du mere til den klassiske form for lamelgardiner med snore eller kædetræk har vi naturligvis også dette. Lamelgardiner med motor eller uden er fantastiske solafskærmnings gardiner. De fungerer godt på kontoret eller i soveværelset, da du selv bestemmer hvor meget lys, der skal lukkes inde eller ude. De produceres desuden med mørklægning for et helt mørkt rum. Derudover virker de lodrette lameller både varme og lydisolerende.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder også andre gardintyper med mørklægning. I samarbejde med gardinkonsulenten kan du vælge den variant, der passer bedst til dine behov. For 100% mørke anbefaler vi rullegardiner i kassette med sideskinner. Der slipper intet lys ind og du vil kunne mærke en betydelig forskel på dit søvn mønster.

Gardinbussen-prisgaranti ser frem til at høre fra dig.