Vælg et flot lamelgardin til stuen der både er funktionelt og elegant.

Et lamelgardin kan nemt tilpasses mange slags vinduer. Gardinet skræddersys og fremstilles i forskellige lamelbredder. Det gør det til et oplagt valg til lidt specielle vinduer, som f.eks. buede eller trekantede. Gardinet er funktionelt og praktisk. Det samler hele vinduesrammen, giver et smukt helhedsindtryk og fremhæver de smukke og unikke former. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder en lamelgardin løsning til både privatboliger og erhvervslokaler. Få en fagmand ud og lad ham give dig et godt tilbud.

Vi kører i hele Danmark.

Book tid online


Er du i tvivl om hvilket lamelgardin, du skal vælge? Så lad en fagmand give dig dig råd og vejledning.

En palet af skønne farver

Det kunstneriske element i enhver bolig kan være et lamelgardin. Hver enkelt lamel kan mikses i den farve, du ønsker eller vælg hele gardinet i din yndlingsfarve. 

Skab kontrast med et orange lamelgardin i en lys stue eller brug det som rumdeler. Et roligt lyseblå lamelgardin i soveværelset kan sætte den rette stemning for et godt sovemiljø. En pastel gul nuance kan tilføre køkkenet liv og stimulere dine kreative idéer i madlavningen. Gardinbussen-prisgaranti kan levere dit lamelgardin i alle regnbuens farver.

Vores gardinkonsulent har stor viden om farver og indretning og vil med glæde rådgive dig og din familie. 

Et lamelgardin produceres i forskellige vævninger og tætheder, f.eks. et transparent stof der giver et flot lysindfald og let kan justeres. Det fremstilles i bedste kvalitet og holder i mange år.

 

Et lamelgardin har mange anvendelsesmuligheder, da det kan bruges i enhver vinduesramme, men også fungerer som en innovativ rumdeler.

Hurtig levering af lamelgardin

Hos Gardinbussen-prisgaranti bestræber vi os altid for at holde leveringstiden så kort som muligt. Det betyder med andre ord, at du snart kan nyde dit nye lamelgardin. 

Du bestiller ganske enkelt:

  • via online booking
  • udfylde kontaktformularen eller
  • ved at ringe på telefon 71 96 98 71

Kundemødet er gratis og uforpligtende. 

Gardinbussen-prisgaranti har desuden prisgaranti på alle gardiner, hvis du får en bedre pris inkl. opmåling og montering hos en anden gardinbus. Derudover giver vi 5% i rabat.