Et lamelgardin mørklægning er en flot mulighed i en stue så du selv kan justere lysindfaldet.

Hos Gardinbussen-garanti er bussen fuld af smukke og stilfulde gardiner i høj kvalitet. Et populært gardin hos danskerne er lamelgardinet. Det matcher flot enhver boligindretning og har stor funktionalitet. Det fås i et væld af farver og i forskellige lamelbredder, så du kan skabe dit personlige udtryk. Dets enkle betjeningssystem gør det let og elegant at justere lysindfaldet, så du får et unikt look i stuen. Med lamelgardin mørklægning gøres rummet mørkere, så din søvn ikke bliver forstyrret i sove- eller børneværelset.

Få besøg af en inspirerende og dygtig gardinkonsulent, gratis og uforpligtende.

Book tid online


Vælg et lyst eller mørkt lamelgardin mørklægning for at understrege din boligs stil.

Genial løsning

Leder du efter mørklægning til din hjemmebiograf, arbejdsværelset eller teenagerummet, kan lamelgardin mørklægning, være lige det du mangler. Med et lamelgardin kan du justere lysstyrken i dit rum. Det kan blive helt mørkt eller lyst, men det specielle ved et lamelgardin mørklægning er, at du selv kan regulere, hvor meget lys der kommer ind. Det gør det til en genial løsning. 

Et mørklægningsgardin behøver ikke at være sort for at give mørke. De produceres i forskellige vævninger, alt efter hvor mørkt du vil have det. Vælg derfor trygt din yndlingsfarve der passer til dit hjem. 

Alle mørklægningsgardiner hos Gardinbussen-prisgaranti sys efter mål, så de altid passer 100%. Alt det praktiske tager vi os af.

Et lamelgardin mørklægning er flot og funktionelt måde at afskærme for sol og nysgerrige blikke.

Få råd og vejledning

Book et kundemøde og få besøg af en kompetent gardinkonsulent. Det gøres ved hjælp af kontaktformularen, online eller giv os et kald på 71 96 98 71. 

På besøget i eget hjem bliver du præsenteret for gardinprøver. Der bliver målt op og når det skræddersyede lamelgardin mørklægning er fremstillet, bliver det installeret af samme gardinkonsulent. Sådan får du altid et holdbart og nydeligt resultat. 

Bemærk at vi har prisgaranti og giver 5% i rabat, hvis du får et lignende godt tilbud.