Skab et unikt look til dit hjem med en flot lamel rumdeler.

Savner du mere plads, luft eller orden i din stue, soveværelse eller børneværelse. Brug den effektive lamel rumdeler som en innovativ del af din indretning. Det er en moderne og smuk løsning, der ikke kræver meget af dig. 

Du bestiller blot en faglig gardinkonsulent, der kan sit håndværk. Med erfaring og ekspertise får du gode tips til hvordan en lamel rumdeler fungerer. Du vil få fremvist flotte eksemplarer af kreative gardinprøver. Han vil desuden sørger for opmåling og montering af din nye lamel rumdeler.

Book allerede i dag på telefon 71 96 98 71 og vi finder en tid, der passer dig. Du kan også nemt booke online 24/7 eller ved at udfylde kontaktformularen længere nede på siden.

Book tid online


Få mere plads og del din stue op med en lamel rumdeler.

Mange muligheder med lamel rumdeler

Lamelgardin er et populært valg i mange boliger. Det helt unikke ved gardinet er, at det kan fungere som både et helt normalt gardin eller en lamel rumdeler.

Det er en praktisk ide til en mindre lejlighed, hvor et rum skal have flere funktioner. Det kan være sovemiljø og spisestue i et. En lamel rumdeler fås i en lys nuance, som får rummet til at virke større. Det store køkken alrum kan inddeles i forskellige sektioner ved hjælp af lamel rumdeler. Vælg en spændende farve og skab kontraster og små hyggekroge. I stedet for de traditionelle skabsdøre i bryggerset kan lamel rumdeler skjule vaskemaskinen og tørretumbleren. 

Et lamelgardin er gardinet med de mange muligheder. 

Gardinbussen-prisgaranti har en kæmpe kollektion af lækre gardin varianter i trendy farver til nordisk living og andre stilarter. Det kan være æstetiske stofgardiner, bløde foldegardiner eller børnevenlige persienner.

 

Lad en fagmand guide dig til en smuk lamel rumdeler.

Lamel rumdeler med 2 års garanti

Ved levering af din nye rumdeler vil du modtage et 2 års garantibevis. Det gør, at du altid kan være sikker på at få et godt og holdbart gardin. 

Vi giver prisgaranti på alle produkter inkl. lamel rumdeler + 5% rabat. Betalingen foregår ved levering og  på 4 forskellige måder:

  • Kortbetaling
  • Kontant (max. 19.999 kr.) 
  • MobilePay (10.000 kr.)
  • Bankoverførsel

Vi kører ud til alle adresser i Danmark.