En enkelt og smuk løsning til bedre indeklima og søvn kan være et gardin med lamel mørklægning.

Med det rette mørklægningsgardin kan du få det optimale ud af dit rum. Det indebærer bedre indeklima, dybere søvn og et flot lysindfald. Solens stråler kan i løbet af dagen være en generende faktor, når du skal arbejde eller se tv. Gardinbussen-prisgaranti kan afhjælpe disse problemstillinger på en hurtig og effektiv måde. En enkel og smuk løsning kan være lamel mørklægning. Med et lamelgardin kan du let regulere dagslyset, så du opnår den lys dæmpende effekt, du har behov for. 

Se vores store udvalg af mørklægningsgardiner i det rullende showroom, der kommer direkte til din adresse.

Book tid online


Lamelgardiner er flotte i store vinduespartier og lamel mørklægning skaber et flot lysindfald.

Privat og erhverv

Har du store vinduespartier i dit erhvervslokale og gerne vil fremhæve bygningens facade, kan du med lamelgardiner gøre dette. De har stor funktionalitet, da de fylder minimalt når de er trukket fra og det er let for alle at kontrollere lysindfaldet. De er meget brugbare med lamel mørklægning i f.eks. et mødelokale, som bruges til forskellige formål.

Du kan designe din egen stue med lamelgardiner med eller uden mørklægning. Det skaber et stramt look og kan være det rigtige element for en perfekt indretning. 

Gardinprøverne som du ser i eget hjem eller på kontoret findes i utallige varianter og vævninger.

Bestil et helt gratis kundebesøg af en dygtig gardinkonsulent. Det kan gøres ved at ringe 71 96 98 71 eller du kan vælge at booke online alle døgnets timer. Har du mere lyst til at udfylde kontaktformularen, er du velkommen til at gøre dette. Vi svarer indenfor 24 timer.  

Gardinbussen-prisgaranti har mange forskellige gardiner . De fås i flotte farver og mønstre. En variant er lamel mørklægning, de er brugbare til soveværelset.

Virkelig gode priser hos Gardinbussen-prisgaranti

Vores brede gardin sortiment leveres altid med en fantastisk service og til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi lover dig prisgaranti på alle vores produkter og 5% ekstra rabat, hvis du skulle finde en lignende vare et andet sted.

Kig forbi Trustpilot og læs vores flotte anmeldelser. En af dem lyder: 

”Sublim og professionel vejledning, behandling og opsætning. Det er værd en krone værd, så 6 stjerner herfra.”