Lamel gardiner passer perfekt til alle vindues rammer. De giver vinduerne et smukt og elegant udtryk.

Gardinbussen-prisgaranti leverer smukke, eksklusive og funktionelle lamel gardiner. De bliver fremstillet i lækre materialer i absolut højeste kvalitet. De findes i et utal af farver og lamel bredder. Du kan vælge gardiner i én farve eller vælge forskellige toner til ét lamelgardin. Udfold din kreative sider og lad kun fantasien sætte grænser, når du bestiller lamel gardiner ved Gardinbussen-prisgaranti.

Book et gratis og uforpligtende kundemøde og se gardinerne i eget hjem inden køb.

Ring 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen. 

Gardinbussen glæder sig til besøge dig.

Book tid online


Lamel gardiner findes i mange farver og lamel bredder og kan kombineres på mange kreative måder. Det gør, at du kan designe dine helt egne personlige gardiner.

Lamel gardiner perfekte til store vinduer

Deres stilrene design gør, at de passer alle vinduesrammer. I store vinduespartier skaber de et flot og elegant look. Med et enkelt drej kan du justere lamellerne til et helt unikt lysindfald. 

De fylder minimalt, når de er trukket til side, som gør, at du kan nyde din udsigt uden forstyrrende elementer. Lamel gardiner er en god løsning både som solafskærmning og til at sikre privatlivets fred. De produceres også med mørklægning og det kan være en god ide til soveværelset eller kontoret.

I nybyggede villaer med kæmpe vindueskonstruktioner kan lamel gardiner både virke varmeisolerende og give bedre akustik. Det er essentielt for et bedre indeklima og giver større velvære.

Lamel gardiner er et must i ethvert dansk hjem.

 

Lamel gardiner kan være en innovativ løsning til hele boligen. De kan fungere som gardiner, men også som en rumdeler eller skabslåge.

Vi har meget andet end lamel gardiner

Gardinbussen-prisgaranti har et imponerende sortiment af alverdens gardiner til både private og erhverv. Vi kan levere alt til inde og udendørs brug.

Til firmaer tilbyder vi blandt andet solfilm, screens og markiser, alt sammen til Danmarks bedste priser. Vi giver prisgaranti på alle produkter og 5% ekstra rabat.

Gardinbussen kører rundt på alle danske landeveje lige fra Aabenraa til Hjørring og i alt slags vejr.

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti ser frem til at byde dig velkommen til en hel unik gardin verden.