At finde det rette lamel gardin kan være svært så få lidt hjælp i beslutningsprocessen af en fagmand på området.

Et lamel gardin er et funktionelt og smukt gardinvalg. Det matcher mange danske hjem, såsom en patriciervilla, herskabslejlighed eller en skøn murermestervilla. Dets enkle udtryk gør, at det kan passe til boligens møbler, farver, tæpper og lamper. 

Gardinbussen-prisgaranti har også et bredt udvalg af andre gardintyper til hele huset. Det kan være:

  • et æstetisk panelgardin
  • et blødt foldegardin
  • en praktisk persienne
  • et lydisolerende stofgardin
  • et elegant plisségardin
Book tid online


Et flot lamelgardin kan fungerer andre steder end i store vinduespartier. Det kan også monteres i høje trekantede eller buede vinduer der kan være svære at nå. De fås nemlig også elektriske.

Forskellige bredder og farver

Lamellerne i et lamel gardin fremstilles i forskellige bredder og vævninger. Det kan fremhæve stilarter, stemninger og lysindfald. Ligeledes kan lamellerne fås i mange farver. Det betyder, at du kan mikse farverne i et og samme lamel gardin og dermed skabe et personligt islæt. 

En flot løsning kan være en smaragd grøn nuance. Den giver dybde og et strejf af luksus til din stue. Til soveværelset kan du med fordel vælge et lamel gardin med mørklægning i din yndlingsfarve. Skal der være liv og glade dage på teenageværelset, kan en gul eller orange tone pifte rummet op. 

Et lamel gardin kan også være et praktisk element i boligens indretning. Det kan nemlig fungere som en en rumdeler, dør eller låge på en kreativ og innovativ måde. 

Lad en inspirerende gardinkonsulent rådgive dig til dit næste lamel gardin.

 

Et lamel gardin evt. med mørklægning i soveværelset er et smukt, som funktionelt valg.

Bestil et nyt lamel gardin

Book en gardinbus på følgende måder:

  • Ring alle hverdage mellem 8-17 på 71 96 98 71
  • Book online 24/7
  • Udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Gardinbussen-prisgaranti klarer alt lige fra opmåling til montering. Derudover får du god service og de bedste priser set nogensinde. Vi giver prisgaranti på alle vores gardiner inklusiv lamel gardin. Vi matcher prisen og fratrækker 5%, hvis du finder produktet til billigere penge. 

Gardin teamet står klar med et godt tilbud til dig.