Køb gardiner hos gardinbussen-prisgaranti. Vi har et smukt udvalg af gardiner til hele huset.

Køb gardiner her hos os. Vi garanterer dig Danmarks bedste priser. Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti på alle gardiner. Det betyder for dig, at hvis du modtager et billigere gardin tilbud end hos os, matcher vi prisen og giver 5% i ekstra rabat.

Alle gardiner bliver produceret i højeste kvalitet, lækre stoffer og varianter. Vi besøger alle adresser i Danmark både firmaer og privat boliger.

Du kan nemt bestille et uforpligtende kundemøde via online booking funktionen, ringe 71 96 98 71 mellem 8 og 17 alle hverdage eller udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Gardinbussen-prisgaranti leverer en samlet gardin pakke løsning, som består af:

  • Rådgivning & Præsentation af gardinprøver
  • Opmåling af vinduesrammer
  • Produktion af gardiner
  • Montering

Vi glæder os til at besøge dig.

Book tid online


Køb gardiner hos os og få dem leveret med en fantastisk service og kvalitet.

Køb gardiner til inde og udendørs brug

Gardinbussen-prisgaranti er din kørende gardinforhandler. Vi har alt indenfor gardiner.

Af udendørs solafskærmning kan vi blandt andet tilbyde terrassemarkiser, facadepersienner, markisoletter, faldarmsmarkiser, screens samt flot monteret solfilm.

De fås alle i mange modeller, skønne farver og leveres på mål.

Mange virksomheder køber solafskærmning hos os. Det giver nemlig gladere medarbejdere, større effektivitet og bedre indeklima.

Til hjemmet tilbyder vi desuden stofgardiner, lamelgardiner, panelgardiner, foldegardiner, persienner og rullegardiner.

Alle typer fås i et lækre design, smarte farver og bløde vævninger. De kan desuden fremstilles med eller uden mørklægning. 

Gardinbussen-prisgaranti har også intelligente elektriske gardiner, der kan betjenes via fjernbetjening, stemmestyring eller telefon. Det er en smart gardinløsning til f.eks. ovenlysvinduer.

 

 

Vi har gardiner til alle boliger og vinduestyper. Køb gardiner hos Gardinbussen-prisgaranti og giv hele huset et helt nyt look.

Køb gardiner og få Danmarks bedste service med i prisen

Gardinbussen-prisgaranti har en fantastisk service. Det er en hel unik oplevelse at købe gardiner hos os. Følgende citat er fra en tilfreds kunde, der skriver om os på Trustpilot: ”Vi var meget tilfredse med den behandling vi har fået hos Gardinbussen-Prisgaranti. Alt blev leveret til tiden.”

Vi bestræber os på at holde leveringstiden nede på et minimum. Det betyder at du hurtigt og nemt kan få dine nye gardiner.

Betalingen foregår ved levering og du kan vælge mellem kortbetaling, kontant, bankoverførsel eller MobilePay.