Køb gardin til ethvert rum i din bolig hos Gardinbussen-prisgaranti og du vil også modtage landets bedste service.

Køb gardin hos Gardinbussen-prisgaranti fordi du ikke får det bedre eller billigere andre steder. Det er fakta. Vi giver nemlig prisgaranti på alle produkter. Det betyder ganske enkelt, at modtager du et billigere tilbud fra en anden gardinforhandler, matcher gardinbussen prisen og giver 5% i rabat. Hos os kalder vi det en god handel. 

Køb gardin ved Gardinbussen-prisgaranti. Her får du en samlet pakkeløsning, der inkluderer:

  • Top professionel rådgivning
  • Opmåling
  • Produktion
  • Montering.

Bestil allerede i dag en gardinbus her på siden via kontaktformularen, via online booking eller giv os kald på 71 96 98 71.

Book tid online


Køb gardin og få en samlet gardinpakke fra Gardinbussen-prisgaranti der inkluderer alt fra opmåling til montering.

Køb gardin der matcher din bolig

Boligens indretning betyder meget for den danske befolkning. Det er her vi finder ro, tryghed og balance efter en lang arbejdsdag. Det er vigtigt at skabe et miljø hvor batterierne lades op. En farve, et møbel eller et gardin kan være det bærende element i hjemmets personlighed. 

Et smukt langt stofgardin i en mørkegrøn nuance kan give stuen karakter og elegance. Det giver desuden bedre akustik og kan holde på varmen. Dermed sparer du på varmeregningen og gør noget godt for miljøet. 

Et sort plisségardin som up and down kan placeres hvor som helst, du ønsker det på køkkenvinduet. Det er en fantastisk måde at bevare dagslyset på og samtidigt lukke de generende solstråler ude. Det giver optimale betingelser for madlavning, lektielæsning og hygge med vennerne i det lækre køkken alrum. 

Et rullegardin med et smukt motiv i en lys nuance kan give soveværelset et romantisk look. Monteres det i kassette med sideskinner bliver rummet helt mørkt og temperaturen behagelig. Det giver velvære, bedre søvn og indeklima. 

Køb gardin til hele huset.

 

 

Med et flot gardin fra Gardinbussen-prisgaranti får du et gardin der holder i mange år.

Køb gardin hos en dygtig gardinkonsulent

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti består af veluddannede gardinkonsulenter. Vi er gardineksperter og ved hvor meget god service betyder. Gardinmontørerne er kompetente, hjælpsomme og samarbejdsvillige. Vi har et godt arbejdsmiljø og det smitter af, når vi kommer på kundebesøg. Har du også fået lyst til at lære os kende, så skynd dig at booke.

Gardinbussen-prisgaranti samarbejder kun med de dygtigste gardin leverandører i udlandet og i Danmark. Vi giver desuden 2 års gardiner på alle gardiner.