Et insektnet rullegardin fra Gardinbussen-prisgaranti lukker helt tæt og slipper ingen fluer ind.

Sommer, sol og frisk luft. I de danske lune, lyse måneder har vi døre og vinduer mere åbne. Balkonen eller haven bliver et ekstra rum og vi befinder os lige så meget inde som under åben himmel. Ulempen ved den danske sommer er dog edderkopper, myg, fluer og andre insekter. Ved at bestille et insektnet rullegardin hos Gardinbussen-prisgaranti kan du blive fri for fluer i køkkenet og myg i soveværelset.

Nyd de lune sommernætter uden forstyrrelser med et insekt rullegardin.

Book tid online


Et insektnet rullegardin sikrer dig en bedre nattesøvn uden forstyrrelser fra myg.

Sov i fred og ro

Intet er så irriterende som en summende myg, når du skal sove eller en flue i køkkenet der sværmer omkring de friske jordbær. Løsningen er ikke at lukke døren eller vinduet, men derimod et insektnet rullegardin. 

En dygtig gardinkonsulent måler din terrassedør og soveværelsesvindue helt nøjagtig op. Derefter fremstilles insektnettet i højeste kvalitet og bliver perfekt monteret. Det betyder, at dit insektnet rullegardin lukker helt tæt og ingen kryb slipper ind. 

For at få endnu bedre nattesøvn og indeklima tilbyder Gardinbussen-prisgaranti desuden mørklægningsgardiner. De findes i forskellige typer, motiver og farver. Lad dig blive fristet af gardinprøverne og se de utallige muligheder for ikke at blive forstyrret af gadelamper eller solens stråler.

Et insektnet rullegardin kan monteres på alle vinduesrammer eller døre og giver fred og ro.

Bliv insekt klar

Bestil Gardinbussen-prisgaranti til at komme forbi din adresse om det er på Langeland eller Nordsjælland.

Ring 71 96 98 71, vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 8 og 17.

Book os online eller udfyld kontaktformularen og bliv klar til at lukke de små skabninger ude af huset.

Som en ganske særlig service har vi prisgaranti. Skulle du mod forventning finde gardiner til samme billige pris hos en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.

Vi ses snart i din by.