Hvide mørklægningsgardiner kan have næsten ligeså god effekt som de ellers sorte gardiner kan og pynter flot i ethvert rum.

Hele året rundt er der brug for mørklægningsgardiner. Når solen er lavt på himlen en vinterdag eller står tidlig op en sommermorgen, kan dens stråler virke irriterende. 

Gardinbussen-prisgaranti har et stort udvalg af gardiner, der fås med mørklægning. Det kan være lamelgardiner, plisségardiner, stofgardiner, foldegardiner og rullegardiner. Alle typer findes i hele farveskalaen, fra hvide mørklægningsgardiner til mørkeblå stofgardiner. 

Bestil en erfaren gardinkonsulent der er med dig hele gardin vejen.

Book tid online


Hvide mørklægningsgardiner med et smukt mønster i et køkken kan være prikken over i´et i din indretning.

Farven har ingen betydning

Mørklægningsgardiner er en effektiv afskærmning mod solen. Det er stoffets vævning, der er afgørende for mørklægningsgraden. Ønsker du et helt mørkt rum f.eks. til soveværelset, er rullegardiner i kassette med sideskinner den bedste mulighed, vi kan leverer. Må der derimod godt slippe lidt lys ind kan plisségardiner i et flot mønster være en god løsning. Alle gardintyper fremstilles i mange flotte farvenuancer. 

Hvide mørklægningsgardiner kan få rummet til at virke større og give det et let nordisk udtryk. Det kan evt. kombineres med et mønstrede stofgardin og skabe en hyggelig og varm stemning. 

Farvevalget på mørklægningsgardiner spiller ingen rolle, kun for din indretning.

Hvide mørklægningsgardiner med sjove  mønstre til børneværelset kan hjælpe dit barn til en bedre søvn.

Glæd dig over solens stråler

Gardinbussen-prisgaranti har markedets bedste priser, da vi giver prisgaranti på alle vores kvalitetsprodukter. Finder du et lige så godt tilbud hos en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver ovenikøbet 5% rabat på købet. 

Vi har brug for d-vitamin i Danmark, så skynd dig at booke Gardinbussen så kan du nyde solens stråler. 

Ring til os på telefon 71 96 98 71, vi sidder klar til at besvare dit opkald mellem kl. 08-17. 

Du kan også udfylde kontaktformularen eller booke online.