Hvide foldegardiner kan let tilpasses enhver indretning. De er stilsikre og skaber et smukt design.

Foldegardiner er klassiske gardiner, der passer perfekt til den nordiske livsstil. Luftige, hvide foldegardiner giver rummet et blødt og rart udtryk. Deres lette, neutrale udseende matcher dansk design og kan let tilpasses husets øvrige indretning.

Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde og lad en kompetent gardinkonsulent rådgive og vejlede dig til dine nye hvide foldegardiner.

Ring alle hverdage mellem 8 og 17 på 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Book tid online


Hvide foldegardiner er smukke til alle husets rum og kan kombineres med naturmøbler for at skabe et naturligt look.

Hvide foldegardiner til hele huset

Skab hyggelig stemning i stuen med hvide foldegardiner og kombiner med naturmaterialer og varme toner. Indret med hvide foldegardiner eventuelt med mørklægning i soveværelset og match dem med lange, elegante stofgardiner for et mere eksklusivt look. Vælg hvide foldegardiner til hjemmekontoret for en lettere solafskærmning og få et bedre arbejdsmiljø.

Gardinbussen-prisgaranti har en smuk kollektion af mange gardintyper til både inde og ude.

Trænger terrassen til nyt liv, kan en markise i et flot mønster være en god løsning. Den skærmer for det danske sommervejr og produceres i højeste kvalitet, så den holder i mange år. Derudover er vi også leveringsdygtige i facadepersienner og anden form for solafskærmning.

Vi kører til alle matrikler i hele landet på private og erhvervs adresser. 

 

Book gardinbussen-prisgaranti og bliv inspireret af vores smukke sortiment af hvide foldegardiner.

Fremragende og imponerende anmeldelser

En super glad kunde skriver følgende om Gardinbussen-prisgaranti på Trustpilot: ”Det er hurtigt og veludført arbejde. God service samt professionelle forslag til løsninger. Så jeg kan varmt anbefale dette firma.”

Vi bestræber os for at tilbyde dig Danmarks bedste priser på hvide foldegardiner. Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti på alle produkter og 5% rabat oveni.

Derudover holder vi leveringstiden nede på et absolut minimum.