Hør foldegardiner kan give din stue et roligt og autentisk look.

Foldegardiner er et oplagt valg, da de passer godt til nordisk living. De skaber varme, hygge og atmosfære. Hør foldegardiner er nemme at betjene, det kan gøres enten ved snoretræk eller kædetræk. 

Se det store udvalg fra Gardinbussen-prisgaranti i din egen stue. Book et besøg af en dygtig og idérig gardinkonsulent. Det gør du ved enten at:

  • ringe på 71 96 98 71
  • udfylde kontaktformularen eller ved hjælp af
  • online booking.

Vi besøger alle adresser i hele Danmark, også firmaadresser.

Book tid online


Hør foldegardiner er en smuk løsning der med sikkerhed giver dig grund til at glæde dig over dem i mange år frem.

Gardiner med omtanke

Hør foldegardiner er bæredygtige og klimavenlige. Hør er et stærkt naturprodukt, der holder i mange år frem. De bliver fremstillet i tidløst design og skræddersyede til dine vinduer. De tilføjer stuen et autentisk og afslappende look, som inviterer til en behagelig stemning i en stresset hverdag.

Udover hør foldegardiner tilbyder Gardinbussen-prisgaranti gardiner til hele huset, ude som inde. Ingen vinduestyper er for vanskelige og vi elsker en spændende udfordring. Til velux vinduer i soveværelset anbefaler vi rullegardiner med mørklægning i kassette med sideskinner for et helt mørkt sovemiljø. Til store flotte vinduespartier kan lamelgardiner være en optimal og smuk løsning. Til vinduer i køkkenet kan up and down plisségardiner være en god afskærmning for såvel sol og naboer. 

Gardinkonsulenten vil medbringe et væld af gardinprøver, så i sammen kan finde, de gardiner i har brug for.

 

Lad en kompetent gardinkonsulent guide dig til dine nye hør foldegardiner. Vi har mange års erfaring indenfor gardinbranchen.

Opmåling af hør foldegardiner

En og samme gardinmontør sørger for alt det praktiske. På det gratis og uforpligtende kundebesøg måler han op, hør foldegardiner bliver skræddersyede, hvor de derefter bliver monteret. Det giver et godt samarbejde, tryghed og tillid. 

Gardinbussen-prisgaranti har imponerende anmeldelser på Trustpilot og vi giver også prisgaranti på alle hør foldegardiner. Hvis du skulle finde et lignende tilbud, matcher vi prisen og fratrækker 5% i rabat. Det kalder vi god service. 

Vi glæder os til at komme forbi.